Prezentarea produselor cosmetice Anastasia Beverly Hills – cea mai bună alegere!

Vizualizari: 1286

Pe 6 septembrie într-un studiou de frumusețe nou și rafinat Afrodita Beauty, a avut loc prezentarea produselor cosmetice decorative renumite ANASTASIA Beverly Hills.

Evenimentul a avut loc într-o atmosferă caldă, prietenoasă, sub sunetele ușoare ale muzicii și ciocnirii paharelor. În timpul unei conversații plăcute oaspeților li s-a propus să facă cunoștință mai detaliat cu mostrele produselor și să obțină o mulțime de informații utile și importante de la make-up artiștii de top.

ANASTASIA Beverly Hills – este un brand renumit de produse cosmetice premium class din lume, fără de care, în prezent, nu se petrece nicio prezentare de modă și concurs de frumusețe.

Anastasia Beverly Hills

Produselor cosmetice Anastasia Beverly Hills

Fane ale brand-ului sunt staruri precum Victoria Bekham, Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Michelle Pfeiffer, Eva Longoria și multe alte celebrități. Întreaga gamă de produse pentru sprâncene marca Anastasia Beverly Hills are proprietăți de îngrijire. Utilizarea produselor cosmetice permite obținerea unei imagini ideale de sprâncene, chiar  în condiții de casă.

Ca un bonus frumos, tuturor participanților serii le-a fost oferită o reducere de 10% la sută la achiziționarea oricărui produs ANASTASIA Beverly Hills.