AraGen test pentru Helicobacter Pylori – bacteria responsabilă de majoritatea bolilor stomacale

Vizualizari: 3182

AraGen Helicobater Pylori testDe cele mai multe ori, H. Pylori provoacă o inflamație cronică a stomacului numită gastrita cronică- afecțiune ce evoluează lent și persistă toată viața, dacă nu este tratată. Aceasta se poate transforma treptat, de-a lungul a mai multor ani, în ulcer sau chiar cancer.
Studiile au arătat că la nivelul stomacului, H. Pylori este responsabilă de 7 cazuri de ulcer din 10, iar la nivelul duodenului, de 9 cazuri din 10.

In ceea ce privește cancerul, cifrele sunt îngrijorătoare. H. Pylori este prima bacterie implicată în dezvoltarea unei forme de cancer și, începând cu anul 1994,  Agenția Internațională de Cercetarea Cancerului a clasat-o drept agent cancerigen de gradul I.

Ce simptome pot sugera infecţia cu Helicobacter pylori

Majoritatea persoanelor infectate cu H. pylori sunt asimptomatice; nu există simptome specifice, se poate  manifesta ca un sindrom dispeptic cu greaţă, inapetenţă ( lipsa poftei de mâncare), disconfort abdominal după mese, balonare, uneori miros neplăcut al respiraţiei:   ultimele cercetări au dovedit că această bacterie trăiește și în gurile persoanelor infectate, unde se asociază cu alte bacterii, cauzând halitoza sau mirosul neplacut al gurii.

În alte cazuri însă, infecţia cu H. pylori poate determina gastrite simptomatice, ulcer gastric sau duodenal – care pot prezenta la rândul lor complicaţii serioase ca hemoragia digestivă,  cancerul gastric.

Cum se transmite Helicobacter Pylori?

Interuman. Prin respirație, prin sărut, prin folosirea aceleiași toalete, acelorași haine, cuverturi, prin apa contaminată, prin absența unor măsuri de igienă esențiale cum ar fi spălatul pe mâini.

Charles Darwin, Alfred Nobel, Napoleon Bonaparte, George Bush, Papa Ioan Paul al II-lea au fost și ei atinși de această bacterie. Tu ești?

Una din cele mai rapide și noninvasive metode pentru depistarea prezenței unei infecții cu Helicobacter Pylori este efectuarea testului AraGen Helicobacter Pylori, pe care îl puteți  procura în orice farmacie din țară:

  • fără prescriere medicală ( nu este necesar să vă înscrieți la medic, să stați în rind );
  • la un preț accesibil.

AraGen Helicobater Pylori testAraGen Helicobater Pylori test – autotestare calitativă, rapidă (timp de 20 minute), fiind necesare doar 3 picături de sânge din deget!

AraGen Helicobater Pylori test detectează niveluri ridicate a anticorpilor Helicobater Pylori IgG, produși ca rezultat a infecției, din care motiv este binevenit la prima evaluare ( examinare) si nu prezintă acuratețe diagnostică după tratament, pentru a stabili eficiența tratamentului.

  • Nu necesită pregătire adăugătoare;
  • Nu este influențat de primirea medicamentelor ( de ex. antibiotice  și altele);
  • Nu prezintă risc ( în comparație cu alte metode de diagnostic) pentru femeile însărcinate și cele care alăptează,

Pentru a efectua și a citi corect  testul, citiți cu atenție instrucțiunea înainte de utilizare!
Un test pozitiv indică necesitatea obligatorie de consultare a medicului gastroenterolog.

Orient: Sănătate vă dorim!
Telefoane de contact:  068 755 667,  069 601 004