Novamed: O metodă inovativă – artroplastie de genunchi cu navigație

Vizualizari: 2070

Артропластика коленного сустава с навигацией в Novamed

Acum și în Moldova: Spitalul Polivalent Novamed este unul dintre primele instituții medicale care implementează un nou serviciu medical, numit artroplastie de genunchi cu navigație – metodă revoluționară în domeniul ortopediei și traumatologiei.

Aparatul, utilizat în cadrul unor astfel de intervenții, reprezintă un sistem de navigaţie pentru artroplastie, de ultimă generaţie, fapt ce permite implantarea protezelor de genunchi în siguranţă majoră, cu o deviaţie de 0,001 mm şi o acurateţe maximă de implantare a acestora, datorită faptului că intervenția este asistată de computer. Acest sistem de asistență computerizată are abilitatea de a recomanda în care secţiune este necesar de a interveni pentru a introduce proteza şi a oferi posibilitatea eliberării unui raport complet, astfel facilitând lucrul chirurgilor, iar pacientul beneficiază de o recuperare rapidă

Creștem profesional!

În perioada 1-6 aprilie 2019, Dr. Sergiu Burlea, medic ortoped-traumatolog Novamed, a participat în cadrul unui curs de perfecționare în artroplastia de genunchi cu navigație, efectuat la ”Hospital de Saint Junien” din Paris, Franța.

Alături de o echipă profesionistă din mai multe țări, și anume, Dr. Vitaliy Dmytruk, Dr. Pierre Etinenne Benko și Dr. Thierry Gougam, Dl. Sergiu Burlea a realizat mai multe intervenții chirurgicale de acest gen.