Avem grijă de vedere inclusiv iarna

1239

Iarna pare inofensivă pentru ochi și vedere, dar există totuși și riscuri. Per general, pe timpul de iarnă ochii nu doar că nu îngheață, ci nici nu simt frigul. Ați cunoscut despre acest fapt?

Pe suprafața ochilor nu există terminații nervoase sensibile la schimbările de temperatură. Compoziția lichidului care hidratează ochii conține sare care nu le permite să înghețe. Antigel practic natural. Sună bine, nu? Însă, iarna ochii suferă de efectele distructive a radiațiilor ultraviolete chiar mai mult decât vara.

Ce e de făcut? Vă recomandăm să achiziționați la salonul Pro-Optic ochelari cu protecție UV. Purtând ochelari cu protecție UV ochii voștri sunt în siguranță! La salonul nostru sunt modele elegante, neobișnuite și fiabile. Pe lângă aceasta, ochelarii sunt un accesoriu stilat pe timp de iarnă.

Mai există un risc. Deși ochii nu simt frigul, ei oricum pot fi afectați. Frigul poate provoca unele boli oculare, printre care conjunctivita. Se manifestă prin lacrimare constantă, roșeață și mâncărime în zona ochilor aflându-vă la frig. Dacă nu se va întreprinde nimic, consecințele pot fi grave.

Există și soluție pentru cazul respectiv – picături oftalmice. Pentru a stabili de care picături e nevoie, aveți posibilitatea să cereți consultul medicului oftalmolog din cadrul Pro-Optic. El vă va ghida și va propune soluții potrivite.

Nu uitați că de avut grijă de ochi și vedere e nevoie anul în jur!