Aveți grijă de sănătatea inimii Dvs. – faceți testul cu reducere la Synevo!

Vizualizari: 1545

Inima este unul din cele mai importante organe ale organismului uman. Acționând ca o pompă, asigură expulzarea și circulația sângelui prin vase. Acest lucru este necesar pentru a furniza oxigen și substanțe nutritive în toate țesuturile și organe, pentru funcționarea lor normală.

Din păcate, ritmul contemporan al vieții, situația mediului înconjurător, specificul alimentar al omului și viciile dăunătoare au un impact negativ asupra sănătății și funcționării normale a inimii.

În mod normal, inima unui adult se contractează aproximativ 100 000 ori pe zi și pompează în jur de 7600 litri de sânge! Starea de sănătăte și longevitatea vieții Dvs depind de normalitatea funcționării inimii Dvs.

Pentru a putea fi prevenite și diagnosticate la timp diferite maladii cardiovasculare în stadii încipiente, Laboratorul Medical Synevo a creat special un pachet de analize “Inimă Sănătoasă”, cu reducere 20%.

Acest pachet include următoarele analize:

• NT-pro-BNP (hormonul natriuretic cerebral) – un marker pentru evaluarea potențialului de contracție a inimii, utilizat pentru diagnosticarea gradului de insuficiența cardiacă;
• Ionograma sângelui: Na, K, Ca, Cl, Mg – modificările concentrației acestor ioni influențează semnificativ procesele de excitație și contracție ale inimii;
• Profilul lipidic: colesterolul total, HDL colesterol, LDL colesterol, trigliceridele, lipidele totale – creșterea nivelului de colesterol total și HDL, scăderea LDL colesterol duc la dezvoltarea aterosclerozei, crescând astfel efortul inimii și micsorându-se aportul de sânge;
• Creatinina și urea – “dacă inima e bolnavă, au de suferit rinichii”. Prin evoluarea insuficienței cardiace, se dezvoltă sindromul cardiorenal, care duce la creșterea nivelului de creatinină și uree în sânge.
• Glucoza – creșterea glucozei serice duce la deteriorarea pereților vaselor sanguine. Acest lucru contribuie la dezvoltarea aterosclerozei, iar ca și consecință, duce la perturbări ale aportului de sânge și creste riscul de dezvoltare a accidentelor cardiovasculare, cum ar fi infarctul miocardic.

Acum, doar la 624 lei, puteți să preveniți și diagnostica prezenta bolilor de inimă.

Doar având un mod de viață sănătos și efectuând investigații periodice, puteti să extindeți și îmbunătăți activitatea inimii și vieții Dvs.

Aveți grijă de Dvs. și de cei dragi chiar începând de astăzi! Veniți în oricare punct de recoltare al Laboratorului Medical Synevo și faceți testele din pachetul “Inimă Sănătoasă” cu 20% reducere.