Cadouri pentru viitoarele MĂMICI

1594

Campanie Clinica Sante & Farmacia Hippocrates

Pentru că ne pasă de sănătatea viitoarelor mămici și a copiilor din burtici, Clinica Sante în parteneriat cu rețeaua de farmacii Hippocrates a lansat campania: „Împreună pentru o nouă viață”

Cu toții cunoaștem despre importanța analizelor de laborator în perioada sarcinei. Multe patologii ale viitoarelor mămici, fiind diagnosticate la timp pot fi tratate cu succes astfel încât să nu fie pusă în pericol viața copilului pe care îl poartă sub inimă.

Pentru graviduțele care se adresează la Clinica Sante pentru a face un set de analize, dacă valoarea acestora depășește suma de 400 lei, femeia însărcinată devine posesoarea unui Voucher CADOU de la farmacia Hippocrates în baza căruia primește mai multe produse pentru gravide și perioada imediată după naștere.

„Punem la dispoziția viitoarelor mămici și femeilor care tocmai au adus pe lume o nouă viață produse utile de la brandurile: HiPP, Tommee Tippee, Merries Setul de produse alese cu multă grijă le va ajuta pe mămici să se familiarizeze cu produsele propuse nu doar din prospecte, dar utilizându-le în practică. Sperăm ca viitoarele mămici să aprecieze calitatea înaltă a produselor oferite!”, a menționat Valeriu Cartavii, șef departamentul Marketing, Farmacia Hippocrates.

Pentru graviduțele care pentru o sarcină armonioasă vor achiziționa de la farmacia Hippocrates vitamine, produse medicale/non-medicale în valoare de cel puțin 400 de lei, primesc un card de reducere de 10 % la toate analizele de laborator efectuate la Clinica Sante!

„Spectrul de analize pentru femeile însărcinate la Clinica Sante este unul extrem de vast: de la analize uzuale cum ar fi hemoleucograma (generală sânge) și sumar urină; până la teste genetice prenatale noninvazive cum este testul Panorama care poate arăta starea de sănătate a fătului încă de la etapa intrauterină, testul poate fi făcut chiar din a noua săptămână de sarcină ”, ne-a comunicat Valentina Vlas, directorul departamentului Calitate, Clinica Sante.

Împreună pentru o nouă viață! Este o campanie destinată pentru toate femeile gravide, organizată de Clinica Sante împreună cu rețeaua de farmacii Hippocrates!

Promoție valabilă pentru toate viitoarele mămici, în toate centrele Clinica Sante si filiale Farmaciei Hippocrates din apropierea Centrelor (adresele sunt indicate pe verso a Voucherelor Cadou).