Carența acestei vitamine poate agrava infecția cu COVID-19

Vizualizari: 1246

Mai multe studii arată că insuficiența de vitamina D poate duce la diferite boli care ulterior fac mai complicat tratamentul infecției cu Covid-19.

Medicii însă atenționează, că înainte de administrare a vitaminei D e indicată testarea prin analize de laborator concentrației acesteia în organism. Doar în baza rezultatelor analizei la Vitamina D medicul poate recomanda dozajul necesar pacientului spre administrare .

Promoția lunii aprilie la Clinica Sante este centrată pe solicitarea persoanelor de a testa concentrația vitaminei D în organism, pentru a se simți mai protejați de infecția cu Covid-19. În luna aprilie analiza pentru măsurarea Vitaminei D este la preț avantajos de 320 lei. Testul poate fi făcut în orice Centru Clinica Sante.

Valentina Vlas, medic de laborator, director calitate Clinica Sante:

„Analiza pentru măsurarea concentrației de vitamina D reprezintă un test esențial pentru aprecierea stării generale de sănătate. Se recomandă cu scopul diagnosticării deficitului de vitamina D, manifestat clinic prin: tulburări de dispoziție, oboseală, slabiciune musculară, spasme sau crampe, dureri osoase; precum și pentru diagnosticul rahitismului la copii, osteoporozei la adulți și supravegherea tratamentului cu analogii vitaminei D”.

Doar în aprilie puteți face testul la Vitamina D la un preț promoțional de 320 lei.

Promoția este valabilă în toate Centrele Clinica Sante.

Linia verde Clinica Sante: 022 66 72 66/ 078 11 99 55