Clinica Oftalmologică MCI – 4 ani de performanță în oftalmologie

Vizualizari: 1567

Anul acesta se întâmplă o coincidență plăcută pentru noi  – de Paște Clinica MCI împlinește 4 ani de activitate.

Este un moment în plus de mare bucurie dar și o realizare importantă, care fără de pacienții noștri încredinţați nouă, nu ar fi fost posibilă.

În acești 4 ani de activitate am reușit să realizăm mai mult decât ne-am propus, practic am început de la 0 și am reușit să devenim o Clinică Oftalmologică de referință pentru pacienții noștrii. Inovația și tehnologia sunt atuurile noastre concurențiale prin ele reușim să câștigăm încrederea pacienţilor.

Inițial am început cu intervenții chirurgicale de o singură zi cu o maximă eficiență de recuperare a pacienților. Pe măsură ce dotarea clinicii a crescut ca tehnologie și echipa chirurgicală a devenit mai consolidată, doar după un an de zile am abordat întreaga gamă de intervenţii chirurgicale oftalmologice. De la proceduri minim invazive până la cele mai complexe intervenții oftalmologice.

Am reușit să consolidăm o mare familie cu care contribuim la oferirea unui serviciu medical de excelență:

  • MCI este un centru de chirurgie oftalmologică cu un potențial în realizarea a peste 2000 de intervenții anual.
  • MCI este o Clinică Oftalmologică acreditată în intervenții de transplant corneean.
  • Și în premieră pentru sistemul medical privat –  Suntem o clinică Universitară, este o onoare pentru noi ca în viitor să participăm la dezvoltarea sistemului medical din țară.

Ce facem în viitor?

În primul rând forța noastră principală sunt oamenii, oamenii cu care muncim zi la zi și oamenii pentru care suntem la muncă – pacienții noștri.

Principala forță sunteți voi – tot ceea ce facem este pentru pacienţii noștri, și pentru a dărui cât mai multă claritate vederii la cât mai mulți oameni.

Sperăm mult ca în timpul apropiat să putem oferi o premieră absolută în medicina privată  – chirurgia cu implant de cornee și celule stem.  Iar pe termen lung ne dorim să dezvoltăm în continuare ramura oftalmologică și să fim mai accesibili fiecărui pacient în parte. Suntem o echipă de entuziaşti visători –  ne dorim ca într-o bună zi să putem oferi tuturor oamenilor o vedere perfectă, indiferent de vârstă sau distanță. Ne dorim să fim mai aproape de voi, pentru că o vedere bună este ceea ce merită fiecare.

La mulți ani întregii echipe care a fost alături de noi, împreună am realizat un vis comun în care toţi am dorit să lucrăm într-un mediu foarte avansat tehnologic, să avem acces  la cele mai moderne metode și la cele mai bune cursuri de dezvoltare pentru a trata pacienţii la cel mai înalt nivel.

Clinica MCI –  vrem să reprezinte un standard în oftalmologia modernă și un reper pentru pacienţi.  Suntem bucuroşi pentru fiecare pacient pe care reuşim să îl tratăm și să-i dăm posibilitatea de a vede bine.

La mulți ani dragi pacienți și la mulți ani echipa MCI.