7 C
Chisinau
Четверг, 15 апреля 2021
MedClinic International

Progres tehnologic și medici de excepție – sunt principalele criterii ce definesc întreaga activitate a clinicii MCI, fiind cea mai nouă clinică de oftalmologie din Moldova care a adus în premieră cele mai avansate tehnologii diagnostice și operatorii.

Aparatajul performant și unic în țară, este pus în mâinile unei echipe oftalmologice cu renume și cu o experiență de peste 30 de ani în oftalmologie, ce zilnic ating cele mai înalte performanțe în chirurgia celor mai invalidante boli ale ochiului.

Inițial MedClinic a început cu servicii oftalmologice, însă continuă să crească și să își lărgească gama de servicii, astfel încât astăzi să îți poată oferi – O vedere perfectă și un ten impecabil, oferind pacienţilor și servicii de estetică.

Clinica MCI a fost fondată în anul 2017, și numai la 2 ani de activitate a reușit să ocupe o poziție de lider și să câștige loialitatea pacienților săi.
Potențialul clinicii MCI este imens, oferind posibilitatea de a rezolva chiar și cele mai complexe afecțiuni precum retinopatia diabetică sau glaucomul, la un nivel înalt.
Toate tehnologiile utilizate în cadrul clinicii și profesionalismul medicilor reprezintă o garanție a calității serviciilor oferite și o precizie în stabilirea diagnosticului corect.

MCI - MedClinic InternationalLa clinica MCI găsești soluția pentru următoarele afecțiuni:
• Cataracta
• Retinopatia diabetică
• Glaucomul
• Vicii de refracție (miopia, astigmatismul, hipermetropia)
• Strabismul
• Keratoconul
• Conjunctivita
• Degenerescența maculară

Principalele servicii ale clinicii MCI:
• Diagnosticul oftalmologic computerizat;
• Corecția miopiei, hipermetropiei și a astigmatismului
• Operația de cataractă cu ultrasunete (facoemulsifiere) cu implantarea de cristaline intraoculare de înaltă tehnologie;
• Stoparea miopiei progresive;
• Tratamentul glaucomului cu metode terapeutice și chirurgicale;
• Tratament terapeutic și chirurgical al strabismului;
• Tratamentul bolilor retinei, prin metoda terapeutică, laser și chirurgicală;
• Intervenții microchirurgicale complicate;
• Oftalmologie pediatrică și pentru adolescenți.

Chirurgia estetică 
De asemenea la Clinica MCI pe lângă servicii de menținere și restabilire a vederii vei găsi și soluții de îngrijire și tratament pentru schimbările legate de vârsta înaintată. Astfel, petele pigmentare, pungile de sub ochi sau excesul de piele de la nivelul pleoapelor nu mai reprezintă o problemă, grație celor mai avansate tehnologii și calificări care vă ajută cu succes să obțineți o privire luminoasă și sănătoasă.
Principalul avantaj a procedurilor estetice realizate la clinica MCI reprezintă calificare înaltă a medicilor, unde poți fi tratată de cel mai renumit cosmetolog din România – Radu Pitul și cel mai popular chirurg plastician din Moldova – Anatolie Taran.

Servicii estetice 
• Lifting facial
• Blefaroplastia
• Tratamentul hiperpigmentării pielii
• Plasmolifting
• Mezoterapia
• Biorevitalizarea
• Augmentarea buzelor
• Eliminarea leziunilor benigne (papiloame, veruci, aluniţe)
• Peeling
• Plastia de contur

Echipamente performante de vârf
La Centrul Medical MedClinic International găsești cele mai recente echipamente pentru diagnosticarea și tratamentul bolilor oculare. Medicii acordă o atenție deosebită prevenției, și diagnosticului amănunțit, astfel încât nici o afecțiune să nu le scape din ochi.
Aici consultă și tratează cei mai buni oftalmologi din țară. Ei întotdeauna vor determina, când există motive de îngrijorare, ce măsuri pot fi luate pentru a încetini apariția unei afecţiuni oftalmologice. Pentru fiecare pacient, metoda de tratament este selectată individual, deoarece se ia în considerare vârsta pacienților, prezența afecțiunilor cronice, sfera de activitate, posibilele riscuri și multe alte detalii.

Clinica oftalmologică MCI oferă pacienților săi cele mai avansate metode de diagnosticare, precum tomografia în coerență optică (OCT-2 SPECTRALIS), dispozitivul plus-optix de ultimă generație pentru diagnosticul pediatric sau tonometru Icare pentru stabilirea cât mai exacta a presiunii intraoculare.

Cele mai avansate echipamente chirurcicale 
Chirurgia oftalmologică este principala direcție a clinicii MCI și nu întâmplător, acesta se datorează nivelului înalt de dotare și prezența celor mai buni chirurgi din țară. La doar 2 ani de activitate, la clinica MCI se realizează lunar în jur de 25 de operații de cataractă și nu mai puține intervenţii cu avastină, fiind o cifră impunătoare pentru o clinică privată, ce confirmă încrederea pacienților și succesul clinicii.

Printre echipamente operatorii unice în țară veți găsi:
• Pentru chirurgia cataractei – Facoemulsificatorul CENTURION – fiind capabil de extracţia cataractelor dure și a celor mai complicate, fiind o tehnică rapidă și neinvazivă care exclude necesitatea aflării pacientului în staționar, iar perioada de recuperare este foarte scurtă.
• Pentru reducerea dioptriilor – Laserul EXCIMER SCHWIND AMARIS – cel mai avansat laser pentru corecția viciilor de refracție din Moldova. Datorită acestei tehnici performante poți corecta miopia până la -10 dioptrii, fără riscuri și cu o perioadă de recuperare rapidă.
Unicitatea acestui echipament presupune o chirurgie refractivă fără a atinge ochiul, tot procesul chirurgical se realizează la suprafața ochiului cu o durată de 15 secunde.

Oftalmologie pentru copii
Copiii mici din păcate nu pot înțelege dacă văd bine sau nu și pentru diagnosticul pediatric sunt necesare metode și tehnici speciale.
Astfel Clinica Oftalmologică MCI dispune de echipament special de diagnostic oftalmologic, destinat copiilor mici. Chiar și bebeluși pot fi investigați cu ajutorul celui mai modern dispozitiv ,,plus-optix,, care măsoară refracția copilului. Medicii din cadrul clinicii dau dovadă de multă răbdare și amabilitate, stabilind o relație amicală cu copilul tău.

Oftalmologie pentru adulți
La vârsta adultă, pot apărea o serie de boli oculare și diagnosticarea în timp este foarte importantă.
Respectarea vizetelor de rutină la oftalmolog pot preveni agravarea celor mai grave afecțiuni care adesea la început sunt și asimptomatice: precum glaucomul, keratoconul sau retinopatia diabetică.
Doctorii din Clinica MCI sunt mereu la dispoziţia ta, pentru a oferi un plus de sănătate ochilor tăi.

Tot ce e mai bun pentru oameni
Clinica Oftalmologică MCI are un scop măreț – de a oferit tot ce e mai bun din lumea oftalmologiei pacienților de acasă, astfel încât ei să nu fie nevoiți să caute soluții peste hotarele țării. Metodele de tratament și diagnostic sunt individuale pentru fiecare pacient, în funcție de schemele alese individual. Pacienții de orice vârstă pot merge la clinică pentru a fi supuși unui examen performant și unui tratament eficient.
Unicitatea clinicii nu se rezumă numai la echipament performante dar și la o echipă de excepţie în cadru căruia vei găsi medici oftalmologi de categorie superioară, doctori în știință și conferențiari .

Clinica Oftalmologică MCI – VEZI LUMEA ALTFEL

Ultima reducere a anului -30% la Corecția Laser

1461
Știm că ai obosit de ochelari, mai cu seamă în anul acesta, doar un purtător de ochelari înțelege cât de mult nu se potrivesc ochelarii împreună cu masca. Noi însă, venim cu o soluție pentru tine, ce-ar fi dacă ai...

Tomografia oculară OCT o tehnologie de vârf în diagnosticul oftalmologic

1349
De multe ori atunci când auzim de astfel de afecțiuni precum retinopatia, glaucomul, degenerescența maculară le asociem cu simptome severe însă cert este faptul că cele mai grave afecțiuni apar cel mai silențios. Inițial orice modificare la nivelul retinei de...

Corecția vederii cu laser este o alegere potrivită pentru tine sau nu?

1565
Corecția vederii cu laser astăzi este cea mai discutată intervenție oftalmologică și cea mai populară. Fiecare purtător de ochelari visează să scape de ochelari și cea mai frecventă întrebare cu care se ciocnește este: dacă e un candidat potrivit pentru...

Cum poți uita definitiv de miopie și ochelari?

1509
Vederea încețoșată este un simptom ce privește pe mulți dintre noi, practic astăzi în lume avem peste 5 miliarde de oameni care suferă de miopie iar soluții de tratament sunt foarte puține. La etapa actuală miopia este un viciu de...
retinopatie mci

MCI: Un screening ocular în Retinopatia Diabetica la doar 350 lei

1290
Ai fost diagnosticat cu diabet iar vederea pe zi ce trece se înrăutățește? Atunci e timpul să faci un screening oftalmologic în diabet! Beneficiază de un screening ocular în Retinopatia Diabetica la doar 350 lei. Atenție: Oferta este valabila doar pentru data de...
mci скидки на офтальмологическое обследование

Numai în luna Mai primești 50% reducere la diagnosticul oftalmologic desfășurat

1365
Cea mai mare reducere a anului! Clinica Oftalmologică MCI - de 2 ani lucrăm pentru ca tu să vezi bine! Prinde acum cea mai tentantă reducere a anului! Numai în luna Mai primești 50% reducere la diagnosticul oftalmologic desfășurat. De ce îți oferim o reducere atât de generoasă? Pentru că în...
Clinica MCI

Corecția vederii cu Laserul Excimer – Metoda Trans-PRK

1687
Chirurgia Trans-PRK este cea mai avansată metodă de reducere a dioptriilor și cea mai sigură. Laserul Excimer acționează doar la suprafața corneei, și fără a atinge ochiul îți corectează dioptriile. Nu se fac incizii precum prin metoda LASIK, și nu se...
Бесконтактная лазерная коррекция зрения в MCI

Inovații în Oftalmologie: Corecția vederii cu laser – metodă noninvazivă la MCI

1944
Clinica oftalmologică MCI aduce în premieră pentru Republica Moldova cea mai inovatoare tehnologie laser pentru corecţia miopiei, hipermetropiei și a astigmatismului. Laserul Excimer SCHWIND AMARIS 500 – este cel mai performant echipament din tara cu ajutorul căruia poți scăpa de...

Chișinău, str. S. Lazo, 7

022 24 04 04; 022 24 42 42; +373 67 24 04 04; +373 067 24 42 42