Colicii la nou-născuţi: aflaţi cum ar trebui de luptat cu aceştia!!!

1903

OrientGazele, balonarea şi colicile adeseori constituie cauza unui plînset puternic şi persistent la bebeluşi. În timul acestor accese bebeluşul se înroşeşte, ridică picioruşele spre abdomen, plînge şi strînge pumnişorii. Abdomenul în timpul palpaţiei este tare şi emană nişte sunete specifice.

Colicile la bebeluşi sunt o manifestare foarte răspîndită. Ele pot apărea şi la copiii absolut sănătoşi care au o poftă de mîncare foarte bună şi manifestă o dezvoltare normală. Cel mai des aceste accese încep de la vîrsta de trei săptămîni şi pot dura pînă la a treia-a patra lună din viaţă.

Cum putem să-l ajutăm pe micuţ?

Există următoarele măsuri:

  • Înainte de fiecare alăptare poziţionaţi copilul pe burtică pe o suprafaţă dreaptă şi dură;
  • Ţineţi copilul vertical după alăptare şi aşteptaţi pînă bebeluşul va eructa aerul îngerat;
  • Faceţi o compresie călduţă, punîndu-i pe burtică un scutec călcat cu fierul de călcat. Această metodă este foarte eficientă atunci cînd bebeluşul trece prin atacuri acute de colice;
  • La fel mămicile pot să-şi pună pe abdomen un scutec călduţ, iar deasupra sa cu burtica în jos să-l culce pe bebe. IMPORTANT! Scutecul categoric nu trebuie să fie prea fierbinte, în caz contrar putem dăuna micuţului;
  • Cu o mişcare uşoară în direcţia acelor de ceasornicar masaţi burtica sugarului;
  • Puneţi-l cu burtica pe pieptul dumneavoastră;
  • În timpul colicilor culcaţi-l pe spate şi puneţi-I palma pe burtică.

Din păcate aceste metode nu sunt eficiente pentru toţi.

Cum putem să-l ajutăm pe bebeluş să scape de dureri?

FLATAM-PLUS®

Spre marea noastră fericire există un remediu care destul de repede scot spazmele din tractul gastrointestinal şi reduce balonarea. Majoritatea mămicilor şi tăticilor dau preferinţă în aşa cazuri reţetelor vechi tradiţionale încă folosite de bunica adică mărarul proaspăt şi chimenul din grădină sau apa de mărar! Acum această reţetă deja gata făcută împotriva colicilor şi a balonării o puteţi găsi în farmacii anul în jur sub denumirea de FLATAM-PLUS®!

FLATAM-PLUS® — este unicul medicament natural, de origine vegetală contra colicilor care este obţinut din extractele din fructe de fenicul şi chimen! Feniculul şi chimenul sunt plantele cele mai eficiente în tratarea colicilor. Aceste plante sunt inofensive pentru bebeluşi şi recomandate de pediatri. Datorită componenţei sale vegetale FLATAM-PLUS® acţionează cu fineţe asupra abdomenului bebeluşului şi eficient înlătură gazele, balonarea şi colicii!

Mod de administrare: cîte 5 picături de 3-3 ori pe zi între alăptări.

FLATAM-PLUS® se administrează pentru înlăturarea colicilor gastro intestinali şi a balonării  nu doar numai de bebeluşi,dar şi de membrii mai mari ai familiei,incluzînd mămicile care alăptează.Pentru ultimile acest medicament este foarte indicat deoarece el îmbunătăţeşte lactaţia: atît calitativ cît şi cantitativ!

Copiilor mai mari de 2 ani şi maturilor li se prescrie cîte 20 de picături a cîte 2-3 ori pe zi între mese.

Întrebaţi de FLATAM-PLUS® în farmaciile Orient din R. Moldova şi veţi fi sănătoşi atît Dumneavoastră cît şi bebeluşii voştri!

Telefoanele „Liniei fierbinţi”: 068 755 667, 069 601 004

Отправить ответ

avatar
  Subscribe  
Уведомление о