Diabetul zaharat! Cum poți afla dacă îl ai sau intri în grupul de risc?

Vizualizari: 1349

Te trezești noaptea însetat? Atenție, pofta excesivă de a bea lichide poate fi simptom al Diabetului!

Pentru diagnosticarea și monitorizarea diabetului zaharat medicii endocrinologi recomandă efectuarea testului pentru hemoglobina glicozilată! În luna august analiza poate fi făcută la preț promoțional de 120 lei!

Important!

Spre deosebire de alte teste care necesită repaus alimentar, hemoglobina glicozilată poate fi făcută în orice moment al zilei, chiar dacă ați mâncat!

Valentina Vlas, medic de laborator, director calitate Clinica Sante

Valentina Vlas, medic de laborator, director calitate Clinica Sante: „Persoanele care prezintă următoarele simptome trebuie să facă în mod obligatoriu testul la hemoglobina glicozilată: foame, oboseala, slăbiciuni, urinare frecventă, sete excesivă, vedere neclară, pierderea în greutate, stare de greață și voma, furnicaturi sau amorțeala la mâini și/sau picioare, răni care se vindecă cu dificultate, infecții fungice (picioare, gură, unghii) care apar frecvent. Specialiștii sunt de părere că HbA1c (hemoglobina glicozilată) ar trebui efectuată ca un control de rutină la toți pacientii cu diabet, atât în momentul diagnosticului cât și ca parte a monitorizării continue”.

Analiza pentru hemoglobina glicozilată este considerată a fi “cea mai potrivită” pentru monitorizarea glicemiei.

Toată luna august testul pentru hemoglobina glicozilată este la preț promoțional de 120 lei

Oferta valabilă în toate centrele Clinica Sante: sante.md

Linia verde Clinica Sante: 022 667 266