Dietă personalizată? Da! Totul este posibil cu Eurolab

Vizualizari: 1239

Eurolab: диета на 5 днейCât de des ne întrebăm: care produse sunt potrivite pentru noi și care provoacă efecte negative?

Din păcate, majoritatea oamenilor nu cunosc nimic despre intoleranța alimentară care la rândul său dece riscuri grave pentru sănătate și este mai periculoasă decât alergia.
Savanții din domeniu au doemonstrat că intoleranța la produse alimentare specifice (congenitală sau dobândită) este una dintre principalele cauze ale tulburărilor metabolice din organism, ceea ce duce la apariția supraponderabilității și a multor boli cronice grave.

Consumul produselor care nu sunt absorbite corect de organism, provoacă apariția bolilor intestinale, bolilor de piele, obezitatății, eczemei, migrenei, astmei bronșice, bolii tiroidiene, hipertensiunii arteriale, calculilor biliari și pietrelor la rinichi, diabetului zaharat, îmbătrânirii premature.

Centrul de medicină de Laborator Eurolab vă recomandă să efectuați testul «Intoleranța alimentară». Acesta include 108 de produse alimentare care sunt cel mai frecvent consumate în alimentația zilnică a fiecărui om, și pentru care ar putea provoca intoleranța alimentară personală.

Eurolab recomandă să faceți acest test:

• Pentru a scăpa de excesul de greutate;
• Pentru a consolida sistemul imunitar;
• Pentru restabilirea stării sănătoase a părului și a unghiilor;
• Oamenilor care preferă sportul;
• Femeilor care se pregătesc de sarcină;
• Persoanelor care suferă de obezitate și alte boli cronice;
precum și tuturor celor interesați de sănătatea lor.

Alegeți să trăiți mai mult și mai bine cu Eurolab!

Eurolab contacte