Eyelight GANAT – pentru imunitate, vedere, bronz sănătos, când prea mult soare este periculos!

Vizualizari: 6307

Eyelight GANATO piele ciocolăție și cu un aspect strălucitor te face mai senzuală / senzual și iti confera un look exotic! Și nu doar atât, soarele poate fi o binecuvantare pentru sănătatea ta: beneficiezi astfel de vitamina D, care ajută la absorbtia calciului și la creșterea rezistentei oaselor. Insă fără protecție solară adecvată, razele UV s-au dovedit a fi dăunătoare.

Atunci când ne expunem la radiații ultraviolete, corpul nostru produce pigmentul numit melanina, pentru a proteja pielea de arsuri. Din păcate, aceleasi raze atacă celulele pielii, cauzând uscare, riduri sau chiar melanom (cancer de piele).

Vestea bună este că producția de melanină nu este stimulată doar de soare, ci și de  unele substanțe nutritive, cum sunt carotenoidele ( pigmenții) – beta-carotenul, luteina, zeaxantina, licopenul. Vitamnia C si E, prin administrări pe termen lung la fel reduce semnificativ riscul de aparitie a arsurilor solare.

Foarte bogat în substanțele nutritive enumerate mai sus, este suplimentul alimentar Eyelight GANAT – produs 100% natural!

Uleiul, substanța activă a capsulelor Eyelight GANAT, se produce din învelişul de culoare roșie al semințelor fructului Gac (Momordica cochinchinensis).

Beneficiile fructului Gac (Momordica cochinchinensis) sunt recunoscute pe plan mondial, ajungând în atenția cercetătorilor datorită componenței și proprietăților sale impresionante: este mai bogat în licopen de 70 de ori decât rosiile, conține de 10 ori mai mult beta-caroten decât morcovii și de 40 de ori mai multă zeaxantină decât porumbul.

Contine o concentrație în vitamina C de 40 de ori mai mare decât a portocalelor   și are un conţinut bogat de vitamina E, Omega 6 și 9.

Eyelight GANAT – sursă naturală de antioxidanți, secretul bronzului frumos și sănătos fără arsuri solare, inestetice și dăunătoare!

Este extrem de important să îţi protejezi  pielea, nu doar atunci când mergi la plaja ci în fiecare zi.

La fel ca și pielea, de pe urma expunerii directe la soare  au de suferit și OCHII. Suferința pielii cauzată de expunerea la soare este evidentă: se inroșeste, doare, primul strat se decojește, pot aparea pete pigmentare care distrug armonia bronzului. Suferințele ochilor sunt mai puțin evidente dar, cumulate in timp, pot da bătăi  de cap serioase.

Disconfortul, arsurile corneene, iar in timp opacifierea cristalinului si apariția cataractei pot fi consecințe ale expunerii ochilor, făra protecție, la razele ultraviolete. De asemenea, degenerescețta maculară, o afecțiune legată de înaintarea în vârstă, este mai frecventă la persoanele care nu și-au protejat ochii. Purtarea ochelarilor de soare cu filtre UV și folosirea suplimentelor alimentare cu conținut de antioxidanți  oferă ochilor protecție suplimentară împotriva degradării și  sunt măsuri extrem de utile pe toată durata verii.

Eyelight GANAT contribuie la protejarea cristalinului, a retinei și a maculei  împotriva distrugerilor provocate de razele ultraviolete. Eyelight GANATprotejează vederea, efect garantat!

De asemenea, razele ultraviolete pot afecta in mod negativ abilitatea oamenilor de a rezista infecțiilor, adică scad imunitatea.

Eyelight GANAT crește rezistența organismului la influența diverșilor agenți patogeni.

Eyelight GANAT nu este un medicament,  este un supliment alimentar.  Efectele pot fi resimțite încă din prima lună,  însă efectul maxim apare la 3 luni de la inceperea administrării.

Mod de administrare

Eyelight GANAT se va administra după mese.

Copii de la 6 pînă la 12 ani: cite 1 capsulă pe zi. Adulţi şi copii > 12 ani: cite 1 capsulă de 2 ori/zi.

Întrebați în farmacii Orient Eyelight GANAT și vă dorim o vară de neuitat!

Telefoane Linia Verde: 068755667, 069601004