Fibromax – ficatul Dvs poate să funcționeze mai indelungat!

Vizualizari: 1861

Greutatea și durerea în partea dreaptă, schimbarea culorii pielii, edeme, slăbiciune, scăderea poftei de mâncare, dar și o stare generală de rău, pot fi simptome ale unui ficat bolnav.

Ficatul este cel mai mare organ intern și indeplinește în organism mai mult de 500 funcții.

Cele mai importante din ele fiind:

• Detoxifierea;
• Participă la procese metabolice;
• Participă la digerare;
• Depozitează unele substanțe nutritive;
• Participă la procesele hormonale;
• Protejează organismul de agenții infecțioși.

Datorită structurii particulare a ficatului, și anume lipsa receptorilor durerii, pacienții se adresează la medic deja cand procesele patologice ale acestuia au începuturi severe.

Factorii care contribuie la afectarea celulelor hepatice:

• Consumul de alcool și alte substanțe toxice;
• Alimentație incorectă;
• Diverse tipuri de viruși;
• Boli coexistente: obezitatea, hipertensiunea arterială.

Diabetul zaharat în 66% din cazuri se manifestă prin steatoza ficatului (ficat gras) și la 6% din cazuri – prin forme severe de fibroză hepatică.

Mai mult de 70% din bolile cronice ale ficatului decurg fară durere sau alte simptome evidente, dar, odata cu trecerea timpului, pot evolua în ciroză sau cancer hepatic.

Laboratorul Medical Synevo vă propune testul Fibomax.

Fibromax este un diagnostic modern non-invaziv de laborator al bolilor hepatice, care după exactitate și caracteristici poate fi egalat cu biopsia ficatului. La baza celor 5 parametri care fac parte din Fibromax, impreună cu medicul Dvs, veți obține o informație completă care vor permite să evaluați corect starea ficatului și să începeți un tratament adecvat și efectiv.

Acest test determină cât de activ este procesul inflamator, gradul de steatoză și fibroză. Fibromax  vă permite să obțineți o evaluare exactă a gradului de fibroză în toate etapele, în 99% din cazuri, indiferent de locație. Acest test este unicul din această categorie, demonstrat de multe studii clinice.

Pentru a efectua testul Fibromax, este necesar să vă adresați în oricare din centrele de recoltare ala Laboratorului Synevo și să faceți o prelevare de sânge. Pentru a afla mai multe informații cum trebuie să vă pregătiți pentru acest test, accesați link-ul Synevo sau contactați numărul de telefon +37379856990.
Suntem disponibili și pe Viber sau WhasApp.

Ficatul suferă întotdeauna tacit și rezistă până la urmă! Cum credeți, aveți un ficat sănătos?