HiPP: Alege ce e mai bun!

Vizualizari: 1558

Iulia Oculiscaia, redactorul-șef al revistei Sănătate,  își dezvăluie secretele cum îngrijește de copiii săi – Bogdan și Daria.

«A fi mamă – înseamnă să-ți dărui dragostea.  Gingășia – primului scutec, mîndria – primilor pasi,  naturalețea  – produselor alimentare, pe care le alegi, chiar din primele zile de viață ale copiilor».

Юлия Окульская

Aparatul de scurgere a laptelui

Feciorul meu în curînd va face 4 anișori, iar opt luni în urmă a venit pe lume și surioara lui – Daria.

Timpul este categoria cea mai deficilă în viața mea. Deacea consider, că  aparatul electric de scurgere a laptelui Tommee Tippee e de mare necesitate  pentru o mamă,  care are deficit de timp.

Dispozitivul permite de sinestătător și foarte repede să scurgi concomitent laptele din ambii sîni. Important e că  intensitatea procesului îl poți regla singură. Sistemul de containere  permite pasterzarea și păstrarea laptelui pînă la următoarea hrănire a copilului.

E foarte practic în utilizare.

Ceaiul din erburi HiPP

Procesul alătării este apogeul gingășiei și dragostei materne. Pentru ca laptele să se producă la timp și în calitatea necesară , medicii mi-au zis să țin la control balanța apei în organism. Laptele de mamă conține toate substanțele necesare în cantitățile  programate de către natură, deaceea am considerat, că e necesar să folosesc acele produse naturale și ecologic pure, care îmi vor ajuta să mențin pentru o perioadă mai lungă lactația.

Compania HiPP  mai bine de 50 de ani este prietenul devotat al mamelor, iată de ce am făcut această alegere. Ceaiul din plante HiPP Natal este produs doar din extracți naturali, cantitatea de vitamine și microelemente corespund necesităților perioadei de lactație.

Băuturile propuse de către această companie pentru mine sunt foarte importante. Cînd l-am născut pe Bogdan foloseam ceaiuri din erburi, iar acum dau preferință celor cu gust de fructe și pomușoare. Consider că e foarte important ca ceaiurile să nu conțină conservanți, coloranți și aromatizatori.

Conțin extracți naturali.

HiPP

„Brendul englez TOMMEE TIPPEE îl asociez  cu grija și securitatea”

Balsamul Multi – Mam

Produsele pentru îngrijire Multi-Mam îmi ajută să-mi mențin ritmul obișnuit de viață. Cînd am născut  primului copil, medicii m-au preîntîmpinat, că uneori în perioada alăptării poate să apară un disconfort. Aceste senzații pot influiența negativ primele experiențe de alaptare. Sunt cazuri cînd mamele refuză să hrănească  în continuare cu sînul bebelușul.

Pentu ca să nu apară această problemă, eu folosesc balsamurile din seria produselor Multi-Mam. Acesta este un remediu foarte bun pentru îngrijirea pielei  sfîrcurilor în perioada cît alaptez  fiica. Cu scoul de a le proteja pe cît e posibil  e util de a începe folosirea  balsamului pînă la perioada de alăptare. Balsamul dat contribuie la menținerea elasticității pielei, previne apariția crăpâturilor.

Balsamul restabilește și  intensifică umiditatea normală a pielei.

Compresele Multi-Mam

Cînd s-a născut Daria  am mai găsit în seria produselor Multi-Mam încă un ajutor de nădejde. Compresses este predestinat anume pentru îngrijirea intensivă a sfârcurilor. Eu am deplină  încredere în această companie, deoarece specialiștii de aici folosesc complexul patentat 2QR, care are o acțiune antibacterială unicală,  restabilește și menține derma, contribuie la procesul de vindecare a pielei, lichidează senzațiile de disconfort, precum neutralizează microorganismele dăunătoare și protejează de infecții.

Este un produs natural.

Multi-Mam

Amestecul Combiotic

Pentru profilaxia alergiei e foarte importantă alimentarea copilului în primele 6 luni de viață. După ce ne-am consultat cu un pediatru cu experiență, împreună cu soțul am făcut alegerea în favoarea  amestecului nemțesc HiPP Combiotic și nu am regretat nici un minut. Acest produs este testat de către specialiștii Centrului științific al companiei și este foarte apropiat de laptele matern.

Parcă e laptele mamei.

Alimentarea cu ajutorul gărăfioarei trebuie să fie comodă pentru mine și copilul meu

Gărăfioara anti-colic

Deja am început să hrănesc adăugător fiica, folosind aceste gărăfioare, care mai indică și temperatura produsului consumat. Experții au modelat forma biberonului și el este foarte asemănătoar cu cel al sfîrcului matern. Aceasta permite scurgerea lentă a laptelui, transformând  procesul hrăniriii întro  plăcere. Dispozitivul are o mulțime de supape, care dozează cantitatea de  aeir, pe care o înghite bebelușul. Eu, ca mamă, care am grijă de sănătatea copilului meu, consider că această gărăfioară este de neînlocuit.

Forma este ideală.

Spatone 

Spatone Natural Iron este apa minerală de proviniență naturală îmbogățită cu fier. Sunt sigură, că copilul meu primește  toate elementele necesare.

Spatone Natural Iron

Sterilizator

Sterilizatorul electric pentru gărăfioare Tommee Tippee a apărut în casa noastră peste 2 luni după nașterea lui Bogdan. Si o spun cu toată responsailitatea – ne-a ușurat mult viața.

Sunt sigură, că mă susține fiecare mămică, care n-are timp destul, pentru sterilizarea  obiectelor necesare ale  copilului. Ciclul durează doar 5 minute și totul e gata! Bucură mult opțiunea de păstrare a sterilității, care funcționează 24 de ore, dacă nu deschideți capacul.

Veselă sterilă în numai 5 minute.

Picături Colief Infant Drops

Colicile la copii este ceva normal, dar  îngrijorează mamele. Prin aceasta am trecut și noi, deși ele nu prea ne-au suprat. Sunt siguă că grație unui specialist bun, care ne-a administrat preparatul Colief Infant Drops. El exclude balonarea și meteorismul chiar din primele zile de viață ale copilului. Am practicat acest lucru cu Bogdan, iar acum o fac și cu Daria. Consider, că datorită acestor picături  nu ne-am confruntat cu probleme serioase de acest gen.

Ajută la excluderea balonării și a meteorismului.

 Colief Infant Drops

Ceaiul Fenhel

Ceaiul organic din fenhel HiPP în granule este făcut dintrun exstract  natural din fenhel și ne-a fost  propus chiar din pima săptămînă de viață  a copilului. Ceaiul are o aromă  și un gust plăcut. Dariei îi place mult. Prefer acest ceai – el este ecologic curat, nu conține coloranți și conservanți.

Întărește  imunitatea și sistemul nervos.

Pentru tăierea dințișorilor

În perioada cînd apar primii dinți copilul simte durere, scîncește, este excitat. Desigur în asemenea cazuri toți ai familiei sunt neliniștiți. Pentru ca  această situație să nu apară folosesc brendul englez Tommee Tippee. Suprafața dispozitivului masează gingiile gingașe ale copilului, iar gelul, pe care îl întroduc  în canalele speciale, îmi ajută să preîntîmpinăm apariția inflamației și a durerii. Stomatologii pentru copii mi-au popus acest gel,  deoarece experții de la Tommee Tippee au creat un compus excelent pentru dezvoltarea bună a primilor dinți.

Colief Baby Scalp Oil

Ficare mamă știe cît de supărătoare sunt pojgițele  de pelicică la sugaci. Pe cînd Bogdan era micuț, am descoperit uleiul natural, hipoalergic Baby Scalp Oil, care ușor cogește fără să traumeze pielea.

Poate fi folosit de la 3 luni.

Gelul pentru dinți

Dințișorii, care încep să iasă, crează un mare desconfort bebelușilor. Toate mamele  cunosc perioada, cînd copilul  nu doarme, are gingiile umflate, este agitat. Gelul BabyDent din seria Multi-Mam a salvat situația. El poate fi procurat fără rețetă.

Set pentru baie

Pentru igiena copiilor noștri noi folosim doar produse din seria HiPAmbii copii reacționează alergic la altele. Setul HiPP Babysanft este produs pe baza compușilor naturali, curăță pielea sensibilă și părul, menținînd bariera naturală de protecție. Pediatrii ne-au îndemnat să folosim HiPP Babysanft chiar din primele zile. Consider, că e foarte important că produsele date pentru baie sunt moi și nu irită ochișorii micuților.

Igiena protectoare a pielei.

HiPP Babysanft

«Producătorul HiPP —  este un partener de nădejde și e de neînlocuit pentru familia mea»

Seria produselor protectoare de soare

Razele solare în miez de vară pot nehila emoțiile pozitive ale vacanței. Pentru a evita situațiile neplăcute eu iau la plimbare, la odihnă cremele protectoare HiPP. Emulsia fină, făcută pe baza uleiului de mindal, protejază pielea  Dariei și a lui Bogdan.

Produs pe baza uleiuului de mindal.

Hipp

ORS 200

Sucurile de fructe și legume am început să le dau copiilor mei ca adaus la laptele matern. Pediatrii mi-au  recomandat  amestecul  ORS 200 HiPP. Acum I-l dau Dariei, cînd consider că e necesar cu porții mici (cîte  20-30 ml) pe parcursul a cîtorva ore. ORS 200 HiPP conține o cantitate înaltă de pictină și făină de orez, care contribuie la normalizarea scaunului.