Laboratorul Invitro Diagnostics deschide un centru de recoltare în orașul Edineț!

1491

E mai ușor și mai ieftin să previi o boală decât să o tratezi.

La cererea localnicilor, laboratorul Invitro Diagnostics deschide un centru de recoltare în orașul Edineț, pe strada Independenței 81/1. Aici vor fi prelevate probe pentru analize medicale uzuale și avansate de biochimie, hematologie, imunologie, endocrinologie, andrologie, la marcherii hormonali și infecțioși. Tot în centrul de recoltare din orașul Edineț se vor face teste de biologie moleculară și genetică umană.

Zilnic, probele vor fi transportate la laboratoarele din Bălți și Chișinău, astfel încât clienții din Edineț să își vadă rezultatele în cel mai scurt timp, pe hârtie (dacă preferă) și în poșta electronică. Fiecare client își poate vizualiza oricând, online, toate vizitele și investigațiile făcute la Invitro Diagnostics. Programările și plățile, de asemenea, se pot face online prin intermediul website-ului www.invitro.md.

Analizele medicale se efectuează cu echipamente medicale performante, iar rezultatele se eliberează numai după testarea repetată, ceea ce le garantează precizia. Erorile umane sunt reduse aproape la zero prin automatizarea procesării datelor. Softurile de laborator moderne și codul de bare pe fiecare probă, prelucrarea probelor cu echipamente de ultimă generație certificate, le permit angajaților Invitro Diagnostics să ofere rezultate exacte și veridice.

Calitatea analizelor este confirmată de RIQAS – una dintre cele mai mari companii din lume care efectuează controlul extern al calității activității de laborator. Vestea bună e că precizia, comoditatea și calitatea au costuri accesibile la Invitro Diagnostics.

Și fiindcă suntem în perioada sărbătorilor de iarnă, Invitro Diagnostics vine cu daruri! Oferă reduceri de 50% la toate analizele de laborator, valabile în perioada 21 – 31 decembrie.

Se spune că aduce ghinion să intri în anul nou cu datorii. Nu luați cu voi în anul 2021 datorii la sănătate. Faceți investigațiile medicale acum.