PowerTeam deschide cel mai mare magazin de articole sportive – MULTISPORT

Vizualizari: 4620

MULTISPORT

Vladimir Smirnov
Vladimir Smirnov
director general PowerTeam

An de an sportul devine tot mai popular în țara noastră și deschiderea celui mai mare magazin de articole sportive multibrand Multisport va fi un cadou perfect pentru cei care nu-și pot imagina viața fără antrenamente.

La mijlocul lunii iunie, va avea loc unul dintre cele mai așteptate evenimente pentru sportivii profesioniști și iubitorii sportului. În sfârșit, la Chișinău se va deschide cel mai mare magazin de articole sportive, unde într-un singur loc, vor fi prezentate produsele necesare pentru sport și pentru un stil de viață activ.

Noul magazin de multibrand va fi parte a companiei MULTISPORT PowerTeam, care timp de 16 ani este lider pe piața nutriției sportive și a echipamentelor profesionale în Moldova. Despre noul magazin, ne-a povestit directorul companiei PowerTeam, Vladimir Smirnov.

Magazin MULTISPORT

 спортивный магазин

MULTISPORT va fi cel mai mare magazin de articole sportive multibrand din Moldova: va avea un spațiu de 400 m2, unde vor fi prezentate articole sportive de brand-uri internaționale: 4F, ​​Mizuno, Skechers, Speedo, Adidas Kombat, Molten, Joerex, Mesuca, Sponeta.

Veți putea achiziționa produse pentru toate tipurile de sport care sunt populare în țara noastră, inclusiv echipamente, aparate pentru sport, încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii.

Magazinul este realizat într-un design unic după toate canoanele magazinelor de sport din lume și fluxurile de clienți sunt direcționate sub forma unor benzi de alergare, astfel vă veți putea simți precum aflându-vă pe stadion.

Magazinul Multisport se află pe strada Decebal 6/1 (vizavi de JUMBO), astfel încât e foarte ușor să ajungi atât cu transportul public cât și cu mașina, mai ales că MULTISPORT dispune de o parcare proprie, unde întotdeauna găsești un loc pentru mașina ta.

Am încercat să facem așa încât prețurile din magazin să fie accesibile pentru orice categorie de consumatori.

Zonele magazinului

PowerTeam

Magazinul Multisport oferă produse pentru fiecare tip de sport popular în țara noastră. Spațiul magazinului este împărțit pe zone:

 • Zona de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei;
 • Zona de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru bărbați;
 • Zona de produse pentru înot;
 • Zona pentru sporturi ce includ rachetele;
 • Zona pentru jocurile sportive cu mingea;
 • Zona de arte marțiale;
 • Zona pentru sporturi ce includ roțile;
 • Zona produselor pentru sănătate;
 • Zona de nutriție sportivă;
 • Zona accesoriilor pentru fitness;
 • Zona de fitness;
 • Zona produselor pentru copii;
 • Zona produselor turistice;

MULTISPORT – magazin pentru toți cei care iubesc sportul și un stil de viață activ!

MULTISPORT

PowerTeam este distribuitorul oficial al tuturor produselor de marcă din magazinul MULTISPORT: 4F (Polonia), Mizuno (Japonia), Skechers (SUA), Speedo (Australia), Adidas Kombat (Germania), Molten (Japonia), Joerex (Japonia), Mesuca (Japonia), Sponeta (Germania). Pentru sporturile de echipă (volei, handbal, fotbal) și pentru cursele de alergări, noi oferim încălțăminte și textile de la brand-ul japonez Mizuno.

Pentru fitness și antrenamente – brand-ul 4F, furnizorul echipamentelor pentru echipele olimpice din Polonia, Serbia și Letonia. Pentru înotători, oferim echipamente clas premium, marca Speedo. Compania Adidas, numele căreia vorbește de la sine, oferă echipamente pentru arte marțiale – MMA, kickboxing, karate, box.

O gamă largă de mingi pentru baschet, volei, fotbal, handbal de la brand-ul mondial Molten.

Alimentația sportivă de la cei mai buni producători din lume: Multipower (Germania), Nutrend (Republica Cehă), Hansa (Germania), Z KONZEPT (Germania), QNT (Belgia), Optimum Nutrition (SUA).

La fel, în magazin vor fi prezentate bicicletele și accesoriile Giant și Cube și rolele Tempish. Indiferent de faptul că aveți un stil de viață activ, vă ocupați cu sportul la nivel profesionist sau sunteți doar un amator, în Multisport veți descoperi lumea sportului!

Garantăm clienților o gamă largă, originalitate și calitate a articolelor sportive ale producătorilor mondiali la prețuri accesibile, precum și oferte unice pentru unele produse.