Nou la Novamed: Departamentul Chirurgie estetică și reconstructivă a feței

1674

Novamed: Departamentul Chirurgie estetică și reconstructivă a fețeiDepartamentul Chirurgie estetică și reconstructivă a feței – Creăm cea mai bună versiune a ta!

Spitalul Polivalent Novamed a lansat un nou departament, care prestează un spectru de procedee estetice minim-invazive:

  • terapia de contur cu acid hialuronic;
  • terapia de contur cu toxina botulinică;
  • mărirea buzelor cu acid hialuronic;
  • terapia anti-age cu produs Mezoterapie.

Procedurile și intervențiile sunt realizate de către o echipă competentă în chirurgia estetică, în frunte cu Dr. Ursu Olga, medic specialist în chirurgia estetică și reconstructivă a feței.

1. Terapia de contur cu acid hialuronic

Acidul hialuronic este o substanță care se găsește în mod natural printre celulele organismului, oferind hidratare și volum. Odată cu trecerea anilor, cantitatea acestuia scade, astfel încât pielea capătă un aspect lăsat.

Ольга Урсу
Olga Ursu
medic specialist
în chirurgia estetică
și reconstructivă a feței

Tratamentul cu acid hialuronic ajută la restabilirea aspectului tineresc al feței prin refacerea volumului pierdut din cauza vârstei și prin umplerea ridurilor profunde provocate de expresiile faciale repetate.

Acidul hialuronic poate fi folosit în următoarele zone ale feței:

• Șanțurile nazolabiale;
• Augmentarea buzelor;
• Liniile de marionetă (din colțurile buzelor);
• Cicatricile adâncite (în urma acneei, traumelor, etc.);
• Pomeți lăsați.

În cadrul Novamed se utilizează doar produse de acid hialuronic aprobate de FDA în Statele Unite ale Americii. Momentan, specialiștii Novamed activează doar cu ALLERGAN Juvederm – produs de cea mai înaltă calitate.

Durata efectului tratamentului depinde de zona tratată, cu rezistență între 8-15 luni.

2. Terapia de contur cu toxină botulinică

Toxina botulinică este o substanță purificată, derivată din bacteria Clostridium Botullinum. Injecțiile cu această substanță blochează terminațiile nervoase ale mușchilor și generează o relaxare locală, diminuând astfel ridurile faciale de expresie.

Folosind un ac foarte fin, se injectează o cantitate foarte mică de toxină botulinică, cu exacticitate, în puncte atent alese, în diferite zone ale feței.
Injecțiile cu toxină botulinică pot fi utilizate ca tratament al ridurilor din următoarele zone:

  • frunte;
  • periocular (în jurul ochilor);
  • gât.

Efectele tratamentului încep să apară după 36-48 de ore, se instalează definitiv în 2 săptămâni și durează între 6 și 8 luni. După câteva tratamente, efectul poate dura mai mult.

La Novamed se utilizează doar toxina botulinică tip Dysport.

3. Mărirea buzelor cu acid hialuronic

Mărirea buzelor cu acid hialuronic este cea mai frecventă metodă de augmentare temporară a buzelor, fiind și cea mai recomandată de specialiști.
Această procedură se efectuează cu anestezie locală sau cremă anestetică. Intervenția în sine de injectare a acidului hialuronic durează aproximativ 15-25 min și constă în injectarea gelului cu un ac foarte fin, în cantități mici, în interiorul buzei superioare și inferioare.

În cadrul Novamed se utilizează doar produse de acid hialuronic aprobate de FDA în Statele Unite ale Americii. Momentan, specialiștii Novamed activează doar cu ALLERGAN Juvederm – produs de cea mai înaltă calitate.

Durata efectului tratamentului variază între 8-12 luni.

4. Terapia anti-age cu produs Mezoterapie

Mezoterapia este o alternativă sigură și naturală a procedurilor cosmetice invazive. Aceasta furnizează vitamine, minerale și aminoacizi direct în piele, pentru a stimula producerea de colagen și elastină, a accelera metabolismul și a îmbunătăți circulația.

În dependență de necesitățile pielii fiecăruia dintre pacienți, mezoterapia poate fi țintuită pe anumite zone:

  • Meso-eye – se folosește pentru zona din jurul ochilor;
  • Meso-Hair- se folosește împotriva căderii părului;
  • Meso-xanthin- se folosește pentru a trata pielea uscata, pătată, îmbătrânită.

Tratamentul inițial constă în 3-4 ședințe de mezoterapie o dată la fiecare 2 săptămâni, după care puteți decide să întrețineți rezultatele obținute printr-o ședință de mezoterapie o dată la fiecare 3 luni.

Acest tratament este foarte sigur și nu provoacă reacții alergice.

La Novamed se utilizează produsele Mezoterapie ale companiei americane ABG- Lab.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să apelați la 022 000 700.