Acum poți dărui analize medicale și vizite la medic, la orice filială Invitro Diagnostics

1703

Poate ți s-a întâmplat să îți dorești să fii medic pentru părintele tău, să îi iei durerea ca prin magie sau cel puțin să înțelegi de ce anume suferă.

Dar poate i-ai vorbit de zeci de ori persoanei dragi să facă analize sau să meargă la medic din cauza unei probleme de sănătate care o supără, pentru că fiecare discuție să se încheie cu: „Într-o zi o să merg”.

De la voi, clienții noștri fideli, știm că deseori le oferiți părinților bani să meargă la medic, pentru ca într-un final, să cheltuie banii pe alte lucruri, considerate de ei astăzi prioritare.

Acum poți fi asistentul medical al prietenului tău sau al unui membru de familie care tot amână controalele medicale. Oferă-i un certificat cadou de la Laboratorul medical Invitro Diagnostics, în sumă de 500 sau 1000 de lei. Îl poți cumpăra de la orice filială, pentru ca destinatarul să îl valorifice în termen de 6 luni, la oricare dintre cele 13 filiale Invitro Diagnostics.

  • Pe certificate nu se indică nici numele beneficiarului, nici serviciile medicale, ceea ce presupune o libertate de alegere
  • Destinatarul beneficiază de promoțiile disponibile, atunci când valorifică certificatul

Grija este cel mai bun cadou, dăruiește sănătate.

*Lista de servicii medicale și detalii despre medicii care activează în cadrul laboratorului medical Invitro Diagnostics o găsiți accesând site-ul invitro.md sau apelați info line 022903999.