Сurățatul dinților prin intermediul sistemei cu ultrasunete Air-Flow

Vizualizari: 648

Dacă aveți grijă de sănătatea cavității dumneavoastră bucale atunci în ajutor vă pot veni numai metodele calitative și profesioniste.

În arsenalul medicilor-stomatologi contemporani există o mulțime de metode de igienă a dinților. Una din cele mai efective este curățarea și înălbirea dinților prin intermediul sistemei  Air-Flow și scalerelui ultrasonografic.  Tehnologia dată constituie una dintre cele mai efective proceduri a stomatologiei moderne ce ține de curățarea profesionistă a dinților.

Сaracas Dental ультразвуковая чистка зубов Air-FlowCurățarea ultrasonografică realizată în clinica  Caracaș Dental  ne permite să înlăturăm piatra dentară și plăcile cu ajutorul unui echipament special care prin intermediul vibrației ultrasonografice afectează suprafața dinților.

Piatra dentară ca consistență este foarte tare și ca să o înlături prin metoda mecanică e foarte dificil, iar utilizarea substanțelor chimice poate deteriora smalțul dentar. Ca să nu deteriorăm suprafața smalțului și efectiv să înlăturăm piatra dedntară în scaler se instalează o frecvență de oscilații specială.

Aparatul ne permite să înlăturăm depunerile de pe dinte de orice grad de dificultate și ca rezultat obținem o curățare deplină a suprafeței dinților.La fel scalerul ne oferă posibilitatea de a restabili culoarea naturală a smalțului dentar.

Procedura este absolut intactă și inofensivă pentru smalțul dentar. Astfel de curățare ar trebui să fie o procedură incipientă înainte de a trece la tratamentul de bază. Specialiștii recomandă să se facă astfel de curățare ultrasonografică cu scopul de a asigura o conexiune puternică dintre dinte și obturație. Stomatologul alege amplituda necesară de vibrații a aparatului și trece exact cu acesta printre granița care divizează țesuturile dintelui de piatra dentară. Astfel de funcție ne oferă posibilitatea să alegem cu exactitate nuanța smalțului în timp ce alegem materialul pentru obturație.

Curățarea dinților prin metoda ultrasonografică este o procedură necesară în lupta cu piatra dentară și plăcile.

Această procedură ne oferă posibilitatea de a păstra sănătatea dinților și a cavității bucale și să preântâmpinăm răspândirea infecției. La fel specialiștii ne recomandă să realizăm astfel de curățare atunci când gingia sângerează și a apărut un miros neplăcut. E important de accentuat faptul că tehnologia dată asigură și înălbirea dinților fără utilizarea substanțelor în componența cărora intră elementele chimice. Toată procedura durează circa o oră.

Realizarea procedurii în cauză în clinicile stomatologice e necesară o dată la jumătate de an sau o dată pe an. Astefel de metodă ne permite să înlăturăm chiar și cele mai complicate forme de plăci. Aparatul este dotat cu un instrument special ascuțit în așa fel încât garantează păstrarea smalțului dentar.

Tehnologia ultrasonografică de curățare a dinților și-a trecut aprobarea pe parcursul a mai multor ani în clinicile stomatologice din lumea întreagă. Clienții care au recurs la tehnologia data i-au apreciat pe deplin toate prioritățile ei și preferă să efectueze profilactica bolilor decât să plătească mai apoi pentru tratarea dinților și protezarea acestora. Această curățare e o profilactică la următoarele boli ca:caria,periodontita,paradontita și alte boli ale cavității bucale și a dinților.

Specialiștii clinicii Caracaș Dental ne sfătuiesc să realizăm o sesiune Air-Flow o data la șase luni.

Esența metodei constă în administrarea unui curent de aerosol în componența căruia intră apa cu particulele abrazive. Așa fel de amestec sub presiune este îndreptat prin un dispozitiv special cu ajutorul căruia se realizează curățarea chiar și celor mai greu accesibile locuri din cavitatea bucală. Prin astfel de metodă e posibil de curățat chiar și cele mai adânci pungi paradontale (pâmă la 1 см).

Substanța pulverulentă abrazivă  Air-Flow  este creată special pentru utilizare în complex cu dispozitivul Air-Flow. Asemenea praf influențează semnificativ asupra proceselor de activitate acidă a plăcilor dentare deoarece în locul unde el nimerește în mod direct are loc reacția de alcalinizare. În caz de necesitate substanța pulverulentă pentru curățarea mecanică prin get se folosește în calitate de măsuri profilactice regulate. La fel praful dat este de neschimbat în cazul în care trebuie de prelucrat cavitatea bucală atunci când se depistează asemenea boală ca parodontoza când toate țesuturile sunt foarte sensibile. Praful asigură protecția smalțului deoarece este structurat din particule fin granulate.

Substanța pulverulentă Air-Flow preconizată pentru curățarea mecanică prin get a zonei subgingivale este utilizată pentru reducerea dezvoltării microorganismelor patogene și a bacteriilor din pungile paradontale adânci și la fel pentru micșorarea mărimii acestora. Pentru ca dinții să aibă o nuanță mai deschisă e necesar ca în afară de curățare să se realizeze suplimentar și înălbirea lor.

Sistema Air-Flow este un seans de proceduri igienice care la etapa actuală se caracterizează ca una dintre cele mai efective și neinvazive metode de profilactică a cavității bucale.