Tradiționala sărbătoare suedeză Midsummer – sărbătorită cu Oriflame Moldova

752

midsummerfest

Distracție, veselie și voie bună în sânul naturii pe ritmuri ABBA – astfel s-a desfășurat cea mai senzațională petrecere în aer liber – Midsummer Swedish Party, organizată și în acest an de Oriflame.

La Grădina Botanică din Chișinău, oaspeții au fost întâmpinați de un decor elegant, de o atmosfera festivă, dar și de o priveliște încântătoare a naturii. Întrucât vara de câteva săptămâni bune ne bucură cu frumusetea sa, iar căldura devine mai de greu de suportat, fiecare oaspete s-a delectat cu o limonadă delicioasă și răcoritoare.

Una dintre cele mai îndrăgite sărbători din Suedia, Midsummer marchează începutul verii și reprezintă cea mai importantă sărbătoare din calendarul suedez. Soseşte căldura, nopţile devin lungi şi luminoase. Se împodobesc şi se înalţă prăjini numite midsommarstangen. Este o împletire de tradiţii vechi şi noi, o istorie îndelungată ale cărei începuturi le învăluie misterul. Nordicii țin foarte mult la tradiții, iar Oriflame le prețuiește și le respectă.

Oriflame: Midsummer Swedish Party

Fiind o companie suedeză, compania a organizat un eveniment deja cu tradiție în R. Moldova din care nu au lipsit ținutele în alb, muzica bună și distracția de calitate. Petrecerea a fost deschisă pentru toţi cei care au vrut să vină, iar cei prezenți au putut participa la diverse concursuri și ateliere de creație. Mai mult, toți oaspeții au reușit să testeze produsele companiei Oriflame, care sunt de cea mai înaltă calitate, cu ingrediente naturale. Unii dintre cei mai activi care au participat la concursuri au primit cadouri din partea companiei.

Oriflame: Midsummer Swedish PartyDivertismentul evenimentului a fost asigurat de trupa Coral Reef Band, care a bucurat publicul cu muzică frumoasă.

Oriflame: Midsummer Swedish Party

Nici copiii nu s-au plictisit, pentru ei a fost organizat un spectacol fascinant de bule de săpun și desene pe apă.

Tendinţa de vară de a purta coroniţe nu s-a pierdut, de aceea reprezentantele sexului frumos au avut parte de master class-uri, în care au învățat cum se confecţionează o coroniţă cu flori. Fiecare dintre cele prezente la atelier și-au creat propria coroniță cu flori, după propria imaginație. Între timp, oaspeții s-au răsfățat cu miresme florale care mai de care.

Midsummer și tradițiile sale

Midsummer este și o reuniune de familie, sărbătoarea tradițională cu muzică, mâncare, distracție și dans, se încheie cu culesul florilor, aranjamentul cununilor și ridicarea tradiționalului Maypole. În jurul lui are loc un amuzant dans popular spre deliciul copiilor si adultilor.
În ziua solstiţiului este obligatoriu pentru femei şi copii să poarte pe cap o coroniţă Midsummer, acestea sunt împletite din flori şi plante din grădină sau din flori sălbatice, culese de pe pajiştile sau din pădurile din apropiere.
În această zi, fetele își visează ursitul, ele culeg în tăcere flori și le pun sub pernă, plantele medicinale devin tămăduitoare, iar apa din izvor și roua te menține sănătos tot anul dacă te speli pe față cu ea în acestă zi.

Oriflame: Midsummer Swedish Party

***

Oriflame este o companie suedeză de produse cosmetice și Wellness care foloseşte metoda vânzării directe în peste 61 de ţări de pe tot globul.

Gama largă de produse cosmetice și Wellness sunt puse în vânzare prin intermediul unei forţe de vânzări de aproximativ 3,6 milioane de consultanţi independenţi, care generează vânzări anuale totale de peste 1,5 miliarde de euro.

Oriflame: Midsummer Swedish PartyAcum 15 ani, Oriflame a venit în Moldova cu promisiunea de frumusețe și visuri împlinite. În acești ani de activitate, mii de oameni au devenit consumatori loiali ai produselor suedeze, s-au bucurat de posibilitatea unui venit suplimentar și au reușit să-și dezvolte o afacere în parteneriat cu una din cele mai stabile și de perspectivă companii din lume.

Datorită produselor de calitate şi oamenilor pasionați de frumusețe, care cred că visurile pot fi îndeplinite, Oriflame Moldova are încredere în viitor, în succesul și dezvoltarea brandului.

Credem în frumusețe, pentru că asta înseamnă mult mai mult decât modul în care arăți – se referă și la modul în care acționezi. Frumusețea vine din sinceritatea față de tine însăți și din grija față de cei din jurul tău.

Aceasta include și schimbările pe care le faci de-a lungul vieții și care ajută lumea să devină mai frumoasă. Oricine poate contribui la o schimbare pozitivă.

Oriflame – Frumusețe ca stil de viață!