Agenda de sarcină pentru viitoarele mamici | Sanatate.md
joi, mai 23, 2024
spot_img

„Carnet de sarcină” – asistentul viitoarei mame

Sarcina este una dintre cele mai fericite și mai responsabile perioade din viața fiecărei femei.

Este un moment minunat, dar şi foarte dificil. E important să se creeze condiții pentru o sarcină sigură, să nu vă îngrijorați de nimic și să observaţi momentele principale ale acestei perioade. Femeia timp de nouă luni poartă o comoară mică sub inimă şi deseori are nevoie de ajutor.

Revista Sanatate prezintă un proiect unical destinat viitoarelor mame.

Agenda de sarcină va ajuta viitoarele mamici în perioada până la nașterea copilului și în primul an de viață a acestuia. În agendă puteți să notați calendarul sarcinii, să fixați amintiri frumoase despre monetele trăite în fiecare zi, să păstrați analizele, rezultatele și fotografiile studiului cu ultrasunete, să adunați listele de cumpărături și multe altele.

Carnetul conține mai multe secțiuni:

Дневник беременности1. Sarcina.
În această parte veți afla despre cele șapte reguli ale unei sarcini ușoare, cum să vă alimentaţi și să vă controlaţi greutatea, notiţe despre caracteristicile fiecărui trimestru al gravidirăţii. Secțiunea conține recomandări ale ginecologilor și altor medici, care ajută gravida să găsească răspunsuri la întrebările ce o frământă.

2. Primul an de viață.
În această secțiune a agendei mamica fericită va putea înregistra toate momentele din primul an al vieții bebelușului, începând de la naștere și în fiecare lună până la un an. Adaugător agenda conține pagini speciale pentru fotografiile copilului în fiecare lună de dezvoltare, pentru notarea observațiilor, primelor succese și realizări a micuțului.

3. Tabele și grafice.
Secțiunea conține tabele și grafice, care permit viitoarei mame să înțeleagă mai bine ce urmează să se întâmple până și după naștere: un program de sarcină, diagrame de înălțime și greutate pentru fete și băieți, o tabelă de vaccinare, a parametrilor fizici pentru copii, un calendar de hrănire adăugătoare și multe altele.

La final am adaugat în agendă pagini, în care o tânără mamică va putea face unele notiţii și contacte importante.

Puteți să răsfoiți „Agenda de sarcină” versiunea online aici.

„Agenda de sarcină” poate fi comandată gratuit cu livrare la adresa specificată.

Trimiteți o solicitare și obțineți „Carnetul de sarcină”: