Concursul foto "Piciul lunii iulie 2018"
vineri, iulie 19, 2024
spot_img

Concursul foto "Piciul lunii iulie 2018"

[indeed-social-media sm_list=’fb,vk,ok,viber,telegram’ sm_template=’ism_template_16′ sm_list_align=’horizontal’ sm_display_counts=’true’ sm_display_full_name=’true’ ]

Vara este sezonul vacanțelor, călătoriilor și a aventurilor! Revista Sanatate anunță concursul foto «Piciul lunii iulie 2018».

Câștigătorul concursului va primi drept cadou o sesiune foto de familie profesională în studioul MUST HAVE, iar fotografiile primilor trei participanți, care au acumulat cele mai multe voturi vor fi postate pe paginile revistei Sanatate!

Condițiile de participare la concurs și regulile ce țin de votare:

konkurs iulie 2018

  La concurs vor participa fotografiile copiilor ce au vârsta cuprinsă între 0-12 ani. În scrisoare indicați, vă rog, numele și vârsta copilului.
  Votarea pe site va avea loc de pe data de 5 iulie până pe data de 31 iulie.
  Fotografiile vor fi primite până la data de  5 iulie  pe următoarea adresă electronică: [email protected].
  De pe o adresă IP aveți voie să votați doar o dată pe zi (timp de 24 de ore).
  Votarea de pe telefoanele mobile va fi luată în calcul.
  Plasarea repetată a postării la concurs în rețelele sociale este permisă.
  Implicarea la vot a prietenilor,rudelor și cunoscuților este binevenită. Nu sunt binevenite: cumpărarea și adiționarea voturilor. În cazul în care vor fi depistate așa gen de încălcări, participantul poate fi eliminat din concurs sau voturile respective vor fi considerate nevalide la discreția administratorului siteu-lui.
  Dacă la finalul concursului vor fi câțiva participanți care au acumulat un număr egal de voturi atunci administrația revistei Sanatate.md va avea tot dreptul să aleagă singură câștigătorul.
  În cazul în care expediați fotografia înseamnă că acceptați toate condițiile și regulile enumerate mai sus și confirmați că sunteți autorul pozei în cauză. În cazul în care vor apărea probleme ce țin de dreptul de autor referitoare la fotografia expediată sunteți obligat să vă asumați obligațiunea de a rezolva de sinestătător situația apărută.
  Permiteți ca pe poză să fie plasat logotipul Sanatate.md și sunteți de acord cu faptul că pe viitor imaginea dată poate fi utilizată de către administrația siteu-lui pentru diferite materiale de publicitate și articole.
  Sanatate.md nu este responsabilă în cazul în care fotografia participantului a fost copiată sau răspândită de o persoană terță.
  Сâștigătorul concursului va primi 5 fotografii prelucrate în mod profesional.

[totalpoll id=”61677″]