Revista Sanatate: Concursul foto "Piciul lunii octombrie 2018"
joi, mai 23, 2024
spot_img

Concursul foto "Piciul lunii octombie 2018"

[indeed-social-media sm_list=’fb,vk,ok,viber,telegram’ sm_template=’ism_template_16′ sm_list_align=’horizontal’ sm_display_counts=’true’ sm_display_full_name=’true’ ]

Culoarea stării nostre de spirit la moment e deja reflectată în anotimpul enigmatic care e toamna! E timpul să ne îmbrăcăm mai călduros și să mai savurăm din ultimele clipite ale zilelor însorite. Pentru ca această perioadă a anului să vă lase amintiri luminoase și pline de bucurii, revista Sănătate anunță concursul „Piciul lunii. Octombrie 2018 »! Trimiteți fotografiile copiilor dvs. și votați

Câștigătorul concursului va primi drept cadou o sesiune foto de familie profesională în studioul MUST HAVE, iar fotografiile primilor trei participanți, care au acumulat cele mai multe voturi vor fi postate pe paginile revistei Sanatate!

Condițiile de participare la concurs și regulile ce țin de votare:

Revista Sanatate: Piciul lunii octombrie 2018La concurs vor participa fotografiile copiilor ce au vârsta cuprinsă între 0-12 ani. În scrisoare indicați, vă rog, numele și vârsta copilului.

  Fotografiile vor fi primite până la data de 5 octombrie pe următoarea adresă electronică: [email protected].
  Votarea pe site va avea loc de pe data de 6 octombrie până pe data de 31 octombrie.
  De pe o adresă IP aveți voie să votați doar o dată pe zi (timp de 24 de ore).
  Votarea de pe telefoanele mobile va fi luată în calcul.
  Plasarea repetată a postării la concurs în rețelele sociale este permisă.
  Implicarea la vot a prietenilor,rudelor și cunoscuților este binevenită. Nu sunt binevenite: cumpărarea și adiționarea voturilor. În cazul în care vor fi depistate așa gen de încălcări, participantul poate fi eliminat din concurs sau voturile respective vor fi considerate nevalide la discreția administratorului siteu-lui.
  Dacă la finalul concursului vor fi câțiva participanți care au acumulat un număr egal de voturi atunci administrația revistei Sanatate.md va avea tot dreptul să aleagă singură câștigătorul.
  În cazul în care expediați fotografia înseamnă că acceptați toate condițiile și regulile enumerate mai sus și confirmați că sunteți autorul pozei în cauză. În cazul în care vor apărea probleme ce țin de dreptul de autor referitoare la fotografia expediată sunteți obligat să vă asumați obligațiunea de a rezolva de sinestătător situația apărută.
  Permiteți ca pe poză să fie plasat logotipul Sanatate.md și sunteți de acord cu faptul că pe viitor imaginea dată poate fi utilizată de către administrația siteu-lui pentru diferite materiale de publicitate și articole.
  Sanatate.md nu este responsabilă în cazul în care fotografia participantului a fost copiată sau răspândită de o persoană terță.
  Сâștigătorul concursului va primi 5 fotografii prelucrate în mod profesional.

[fv id=”5″]