Alma Lasers Moldova a lansat oficial dispozitivul DermaClear. The New Face of Fresh Skin
joi, mai 23, 2024
spot_img

Alma Lasers Moldova a lansat oficial dispozitivul DermaClear. The New Face of Fresh Skin

La mai puțin de trei luni de la lansarea pe piața din Republica Moldova, Alma Lasers a lansat un nou dispozitiv revoluționar, DermaClear.

Acesta a fost prezentat practicienilor din țara noastră, în cadrul unui eveniment de amploare organizat în capitală. Potrivit reprezentanților companiei, noul dispozitiv de ultimă generație este conceput pentru curățare facială și vine în ajutorul tuturor medicilor esteticieni și dermatologi din Moldova care sunt în căutarea modalității ideale de curățare a tenului de imperfecțiuni.

DermaClear este o soluție de hidrodermabraziune 3 în 1 ce reunește exfolierea, curățarea și hidratarea într-un singur tratament. Datorită vârfului unic rotativ de 360° și acțiunii puternice de aspirație prin vacuum, procesul de curățare și extragere a impurităților și rezultatele acestuia se ridică la așteptările pacienților. Capătul funcționează într-o mișcare circulară completă, pentru o acoperi. Inovativ este și faptul că la finalul ședinței de curățare a tenului, cu ajutorul aplicatorului DermaClear sunt penetrate extrem de eficient în piele un mix de soluții, pentru a o întineri și hidrata.

Practicienii prezenți la lansarea DermaClear de la Alma Lasers au rămas uimiți de eficacitatea dispozitivului. Aceștia au declarat că este un device indispensabil în orice clinică ce pune preț pe nevoile pacienților. Iar în contextul în care naturalețea câștigă tot mai mult teren, un ten curat nu este un moft, dar o necesitate.

La evenimentul organizat de Alma Lasers Moldova a fost prezentat și cel mai vândut laser din marea familie Alma – Soprano Titanium. Practicienii au avut ocazia să vadă cum epilarea laser poate fi un tratament confortabil, lipsit de durere, rapid și sigur, asigurând cele mai bune rezultate clinice. În același timp, aparatul combină trei lungimi de undă diferite, eficiente pentru toate tipurile de piele. Workshop-ul Soprano Titanium a fost efectuat de Trainerul Internațional Autorizat Alma Lasers, dr. Cristina Cucu, specialist dermatovenerolog, București, Romania.

Reprezentanții Alma Lasers au menționat că sunt încântați de faptul că au reușit să cucerească inimile practicienilor din țara noastră și promit să vină cu noi surprize în următoarea perioadă.

Menționăm că Alma Lasers este lider global la capitolul inovații în soluții medicale, iar timp de mai bine de 20 de ani, Alma face parte din industria medicală, produsele și tehnologiile sale devenind mărci cunoscute la nivel global. Alma Lasers este standardul de aur din întreaga lume.

Aflați mai multe pe www.almalasers.md

Alma Lasers Moldova
Alma Lasers Moldova

Alma Lasers Moldova


Web site-ul: ALMA LASERS
Contacte:
Телефоны: 069 015 111
Адрес: Chișinău, Moldova