Alma Lasers Moldova anunță lansarea oficială a dispozitivului DermaClear.The new face of fresh skin
joi, mai 23, 2024
spot_img

Alma Lasers Moldova anunță lansarea oficială a dispozitivului DermaClear. The new face of fresh skin

Recent lansată oficial în Republica Moldova, Alma Lasers vine cu o noutate pentru practicieni și pacienții acestora și prezintă platforma avansată de hidradermabraziune 3 în 1, DermaClear.

Noul dispozitiv DermaClear purifică, hidratează și calmează simultan, infuzând pielea cu substanțe nutritive lăsând-o curată, hidratată și reimprospătată. Totodată, acest tratament oferă fiecărei clinici posibilitatea de maximizare cu ușurință a potențialului de afaceri.

Această soluție unică și inovatoare de refacere a pielii, reunește într-un singur dispozitiv exfolierea, curățarea, extracția și hidratarea. Important pentru practicieni este și faptul că DermaClear nu este doar un tratament de refacere a pielii, dar și o soluție pre-tratament, folosită pentru pregătirea pielii în diferite protocoale de întinerire și pentru o gamă variată de proceduri cutanate.

La evenimentul din 10 iunie, ce va avea loc la hotelul Courtyard by Marriott Chișinău, invitații vor avea parte și de o prezentare specială a celui mai performant și popular laser la nivel global in industria îndepărtării definitive a părului Soprano Titanium. Această platformă avansată oferă rezultate rapide și fără durere, cerințe tot mai des solicitate de pacienți. Cu Soprano Titanium îndepărtarea părului nedorit de pe toate tipurile de piele, inclusiv pentru cea închisă la culoare și bronzată, nu mai este imposibilă. Dispunând de tehnologia exclusivă 3D, Soprano Titanium combină cele mai eficiente trei lungimi de undă laser într-un singur aplicator.

La eveniment vor participa atât doctori din Republica Moldova, cât și traineri autorizați Alma Lasers din România, care vor împărtăși expertiza lor în domeniu cu comunitatea medicilor și esteticienilor prezenți la lansare.

Alma Lasers, lider mondial în soluții de îngrijire a pielii, acum și în Moldova.

Alma. For you. For life.

Află mai multe pe www.almalasers.md
E-mail: [email protected]

Alma Lasers Moldova
Alma Lasers Moldova

Alma Lasers Moldova


Web site-ul: ALMA LASERS
Contacte:
Телефоны: 069 015 111
Адрес: Chișinău, Moldova