UniDentArt | Sanatate.md
vineri, februarie 3, 2023
spot_img
Стоматолгический центр в Кишиневе UniDentArt

Международный стоматологический центр UniDentArt Cerințele și necesitățile pacientului sunt principala prioritate a medicilor stomatologi din Centrul Stomatologic UniDentArt.

Clinica UnidentArt este reprezentantul oficial și Centrul de Referință al Corporației Americane Dentsply Sirona, lider mondial în producerea și distribuirea de produse dentare profesionale.

Dentsply Sirona își scrie istoria din secolul al XIX-lea. Creșterea continuă și dezvoltarea constantă a poziționat compania pe primele poziții.

UniDentArt este nu doar reprezentantul corporației americane din rep.Moldova, ci are și dreptul de a desfășura seminare și cursuri de perfecționare, de a organiza prelegeri pentru medicii stomatologi.

Condițiile confortabile pentru pacienți: locație convenabilă în centrul orașului, fotolii ergonomice, muzică plăcută, utilaj de ultimă generație din Japonia, Germania, SUA, o atmosferă care crează o dispoziție pozitivă, ameliorează situația tensionată.

Medicii centrului UniDentArt își dau silința să ajute toți pacienții care se adresează la tratament. Pentru fiecare dintre ei este o abordare individuală, selectând o metodă potrivită de tratament, astfel încât pacientul să plece sănătos, mulțumit și încrezut. Este o adevărată plăcere să revii la Centrul stomatologic UniDentArt , pentru că după prima vizită toate fobiile dispar.

Serviciile prestate

Centrul stomatologic UniDentArt oferă tratament pentru întreaga gamă de boli ale dinților și a cavității bucale studiate până în prezent. Tratamentul dentar nu începe fără o prealabilă diagnosticare. Metodele de bază sunt imaginea digitală panoramică (OPG), CBCT (Core Beam Computer Tomography) și imaginea roentgen direcționată, în baza cărora se întocmește un plan individual de tratament.

Primul ajutor stomatologic, tratament dentar, extracție, protezare , augmentare și adiție osoasă – sunt unele dintre serviciile prestate de Centrul Stomatologic UniDentArt, pentru a rezolva toate problemele posibile ale pacienților.

Aici puteți beneficia de albire a dinților, endodonție, tratamentul parodontitei, tratamentul cariilor dentare, extracție dentară, coroane metalo-ceramice și zirconiu, restaurare estetică a dinților, instalarea vinirelor ceramice.

Услуги UniDentArt

Stomatologie pentru copii

O atenție specială este acordată stomatologiei pediatrice. Pentru copil este importantă prima impresie a vizitei la medic. Contează, ca aceasta să fie una pozitivă, deoarece de ea depinde care va fi în continuare relația dintre pacient și medic. Copilul nu este capabil să evalueze abilitățile profesionale ale specialistului și calitatea echipamentului utilizat. Este necesară stabilirea relației de încredere între medic și copil. Clinica acordă o mare importanță pregătirii psihologice a specialiștilor săi.

Medicul concentrează atenția copilului asupra alegerii culorii pentru plombă, astfel încât acesta să uite de frică. În Centrul stomatologic UniDentArt se folosesc metode individuale pentru fiecare copil. De asemenea în tratamentul copiilor sunt utilizate instrumente speciale, materiale hipoalergenice, care permit evitarea apariției problemelor la dinții tratați, la o vârstă mai înaintată.

O distracție plăcută pentru copii este alegerea plombei de diverse culori: copilul decide singur cu ce culoare va fi înlocuită porțiunea defectă a dintelui său.

Momente ca acestea ajută la crearea unui mediu relaxant. În așa mod, cel mic uită de frică.

UniDentArt stomatologia pentru copiiServicii:

  • tratamentul dinților de lapte, (deciduali);
  • tratamentul cariilor complicate ale dinților permanenți;
  • tratamentul dinților permanenți cu o rădăcină neformată;
  • extracție dentară;
  • restaurare estetică;
  • proteze temporare;
  • endodonție.

Servicii unice

Centrul stomatologic UniDentArt, oferă un serviciu stomatologic inedit — igiena orală stomatologică. În procesul efectuării igienei se ține cont de particularitățile individuale caracteristice ale pacientului. Fiecare dinte trebuie curățat într-un mod special, stabilind procedura care i se potrivește. Ea poate fi efectuată în 2-6 etape. Medicul paradontolog îndepărtează placa depunerilor
microbiene și tartrul supra și subgingival. La fel va prescrie tratamentul necesar și terapia remineralizantă, care vă permite să întăriți smalțul, să devină mai durabil și mai puțin poros.

Imaginea digitală panoramică este cea mai bună alegere pentru diagnosticul preliminar în tratamentul dentar. Este cea mai rapidă și mai precisă metodă. Datorită ei medicul stomatolog va preciza diagnosticul pacientului. Imaginea obținută facilitează munca și permite studierea patologiei existene cu precizie milimetrică.

Restaurarea estetică a dinților permite obținerea unei anatomii ideale a formei dinților cât și reabilitarea funcțională a lor. Spre deosebire de o plombare, care pur și simplu completează defectul dintelui, în procesul restaurării se ține cont pe deplin de preferințele estetice ale pacientului: recuperarea are loc în deplină concordanță cu culoarea, strălucirea, forma și transparența smalțului natural. Cheia succesului în această procedură este profesionalismul și viziunea artistică a medicului stomatolog. Procesul necesită de la medic precizie, îndemânare maximă și o manifestare a creativității.

Restaurarea estetică permite corectarea formei dinților, astfel încât, culoarea smalțului să fie complet omogenă, restabilește muchia de tăiere a dinților, care cu vârstă este ștearsă.

Specialiștii clinicii

Toți angajații clinicii sunt specialiști de o înaltă calificare, care în mod constant își perfecționează cunoștințele, oameni îndrăgostiți de munca lor și care au o atitudine respectuoasă față de pacienți.

Doctorul în medicină Dorin Istrati, care este medicul șef și fondatorul Centrului stomatologic UniDentArt, abordează serios problema alegerii personalului: „Echipa clinicii este formată din șase medici, asistenți și personal de laborator. Pe toți i-am instruit personal. Fiecare dintre ei și-a început activitatea ca asistent și a trecut prin numeroase specializări. Când s-a deschis primar clinica, în ea activa doar un singur medic. Și eu am decis, că e necesar să creăm o echipă pentru a asigura spiritul unei competiții sănătoase. Precum și rezolvarea problemelor complexe în mod colegial.

În situațiile dificile, medicii centrului, convoacă consiliu pentru o consultație și colegial decid cum să procedeze.

UniDentArt в проекте Instyle Shopping Card

Clinica UniDentArt în proiectul Sanatate Health & Beauty

UniDentArt este un centru stomatologic specializat în tratarea maladiilor dentare și cavităţii bucale. Clinica oferă pacienților săi următoarele servicii:consultație și aprecierea planului de tratament; ...
UniDentArt

Albirea dinților de tip Mega White Blue Fusion

Ingredientul de bază al formulei exclusive Mega White Blue Fusion predestinate pentru albirea dinților îl constituie bicarbonatul de sodiu. El pătrunde adânc în spațiile interprismatice...
UniDentArt

UniDentArt: stomatologia calitativă ar trebui să fie progresivă

UniDentArt – este unicul centru stomatologic din Moldova, care a fost autorizat de compania americană Dentsply Sirona – acesta este un centru prin intermediul căruia...

Doina Fedorcea: în medicină nu există oameni întâmplători

Doina, cum credeți, alegerea domeniului în care activați a fost o predestinare? D.F.: Eu consider că în medicină nu sunt oameni întâmplători și dintotdeauna mi-am dorit...

Nicolae Melnic: ca să convingi o persoană și să nu-ți fie frică e un...

Nicolae, la ce vârstă ați înțeles că doriți să deveniți stomatolog? În o famile în care mama este filolog, tata – inginer, bunelul – stomatolog,...
UnidentArt комплексная гигиена полости рта

Igiena profesională orală la UniDentArt

Dacă teatrul începe de la vestiar, atunci sănătatea orală începe cu o igienă corespunzătoare.O problemă importantă pentru fiecare dintre noi, este sănătatea şi va...
UniDentArt детские стоматологи

Stomatologia pediatrică fără lacrimi și frică – la UniDentArt

  Printre cele mai importante sarcini ale părinților este şi cea de a-şi învăța copilul cum să se îngrijească cavitatea orală și să mențină dinții...

Dorin Istrati: Instruirea fără frontiere

În perioada 7 - 11 octombrie în capitala Irlandei, a avut loc cel de-al 60-lea Congres anual al filialei europene a Colegiului Internațional al...

Dorin Istrati

Directorul medical si fondatorul Centrului UniDentArt

Nicolai Melnic

Medic stomatolog

Lilian Calaraș

Medic stomatolog

Lidia Lupu-Oprea

Medic stomatolog

Nicolai Storojov

Medic stomatolog

Doina Fedorcea

Medic stomatolog

Natalia Muntean

Asistent superior

Olga Furtuna

Asistent

Maria Bodiu

Asistent

bul. Ștefan cel Mare, 167/1, Chișinău

Luni-Vineri: 9.00-18.00

+373 22 50 80 80