25 C
Chisinau
Пятница, 25 сентября 2020
Стоматолгический центр в Кишиневе UniDentArt

Международный стоматологический центр UniDentArtProblemele pacientului – principala prioritate a medicilor stomatologi UniDentArt. Clinica reprezintă și este autorizată de compania americană Dentlsply Sirona în Moldova. Compania ocupă poziția de lider printre producătorii și distribuitorii de produse dentare profesionale. Dentlsply Sirona și-a început a scrie în modesta istorie încă în secolul al XIX-lea. Creșterea și dezvoltarea constantă au adus compania în prim-plan.

UniDentArt nu doar reprezintă corporația americană în Moldova, ci are și dreptul de a organiza seminare și cursuri de master, prelegeri pentru medicii stomatologi și rezidenți.

Condiții confortabile pentru pacienți: locația convenabilă în centrul oraşului, fotolii ergonomice, muzică relaxantă, echipamente de ultimă generație din Japonia, Germania, SUA – toate acestea predispun la o colaborare prietenoasă dintre pacient şi medic.
În UniDentArt toți pacienții sunt trataţi cu atenţie şi grijă. Fiecare persoană se bucură de un plan individual de tratament, astfel încât pacientul să plece sănătos, frumos și încrezut în sine.

În centrul stomatologic UniDentArt e plăcut să revii, deoarece după prima vizită toate dubiile şi fricile dispar.

Serviciile UniDentArt

Centrul stomatologic oferă tratament pentru toate maladiile orale cunoscute până în prezent. Tratamentul stomatologic începe doar după un diagnostic preliminar. Metoda principală este imaginea digitală panoramică și CT (tomografie computerizată), în baza căreia se elaborează un plan individual de tratament.

La UniDentArt se rezolvă toate problemele posibile ale pacienților – tratament terapeutic, tratament ortopedic, , primul ajutor în caz de urgență, restaurare estetică ,extracții dentare, plastie osoasă și a țesuturilor moi.

Услуги UniDentArtAici aveţi:

• consultarea și elaborarea unui plan individual de tratament;
• primul ajutor de igienă a cavității bucale;
• tratamentul cariilor dentare;
• înălbirea dinților;
• endodonție microscopică;
• tratamentul diferitor forme de parodontită;
• restaurarea estetică și cosmetică dentară;
• extracția dentară;
• aplicarea vinirelor și luminirelor.

Stomatologia pentru copii

O atenție deosebită se acordă stomatologiei pediatrice. Este important pentru copil, ca prima impresie a vizitei la medic să fie pozitivă, pentru că, de ea depinde cum se va dezvolta relaţia micuțului cu medicul stomatolog în viitor. Copilul nu este capabil să evalueze abilitățile și tehnologia profesională a echipamentului modern. El va trebui să poată construi o relație de încredere cu medicul stomatolog. Clinica acordă o importanță deosebită statutului psihologic a specialiștilor săi.

Medicii încearcă să sustragă atenția copilului, oferindu-i posibilitatea micului pacient să-şi aleagă personal culoarea viitoarelor obturații, astfel încât să uite de frică.
UniDentArt utilizează o tehnică specială în stomatologia pediatrică: unelte speciale, materiale antialergenice, care ajută la evitarea problemelor dinților tratați la o vârstă mai înaintată.

UniDentArt stomatologia pentru copiiComplexul de servicii:

• tratamentul dinților deciduali și dinților permanenți;
• tratarea dinților permanenți cu rădăcini neformate, afectate de procese patologice distructive;
extracția dinților;
restaurare estetică;
protezare temporară la necesitate;
• endodonție.

Servicii deosebite

Igienizare complexă a cavității bucale este un serviciu stomatologic mai sofisticat. Igiena profesională efectuată în centrul UniDentArt, ia în considerare caracteristicile individuale ale pacienţilor. Fiecare dinte este tratat în parte. Procedura poate avea 2-6 etape. Se îndepărtează placa dentară, plăcile microbiene și piatra supragingivală și subgingivală. Medicul va prescrie tratamentul necesar și terapia remineralizată, care permite reabilitarea smalțului, îl face mai durabil și mai puțin poros.

Imaginea panoramică digitală este cea mai bună alegere pentru diagnosticarea prealabilă în tratamentul stomatologic. Este o metodă operativă și cea mai precisă. Pe baza imaginii, medicul stomatolog apreciază diagnosticul preliminar. CT – ul (tomografia computerizată), face munca mai ușoară și permite studierea procesului patologic existent cu o precizie milimetrică.

Restaurarea estetică a dinților permite obținerea identității complete cu țesuturile dentare. Spre deosebire de plombare, care pur și simplu compensează defectul în coroana dintelui, în procesul restaurării se ține cont pe deplin de dolianţa estetică a pacientului: recuperarea este în deplină conformitate cu culoarea, luciul, transparența și forma dintelui. Cheia succesului în această procedură este profesionalismul și viziunea artistică a medicului stomatolog. Procesul necesită acuratețe și îndemânare maximă de la medicul stomatolog, manifestarea abilităților creative a acestuia.
Restaurarea estetică permite corecţia formei dinților, încât culoarea smalțului să fie complet omogenă, să restabilească marginea incizală a dinților, care este ștearsă cu vârsta.

Specialiștii clinici

Toți angajații clinicii sunt specialiști de înaltă calificare, oameni îndrăgostiți de munca lor, abordează în comun tratamentul pacientului.

Dorin Istrati, doctorul în medicină, directorul medical si fondatorul Centrului UniDentArt, este foarte atent în alegerea personalului: «Personalul clinicii îl reprezintă șase medici, asistenți și specialişti de laborator. Am participat personal la formarea lor ca profesionişti. Fiecare dintre ei și-a început activitatea ca asistent și a trecut numeroase specializări. La deschiderea clinicii era doar un singur doctor. Am decis că trebuie să formăm o echipă, care să asigure un spirit de concurență sănătoasă, să rezolve problemele apărute în colectiv şi colegial. Acum, cînd se întâmplă, că lipsesc din clinică, colegii, în caz de o urgenţă, coopereaza pentru o consultare în comun şi decid cum procedează în continuare.»

UniDentArt в проекте Instyle Shopping Card

Clinica UniDentArt în proiectul Sanatate Health & Beauty

UniDentArt este un centru stomatologic specializat în tratarea maladiilor dentare și cavităţii bucale. Clinica oferă pacienților săi următoarele servicii: consultație și aprecierea planului de tratament; igienizare și albire profesională; asanarea cavității bucale; extracție dentară de diferite tipuri; tratamentul cariei dentare...
UniDentArt

Albirea dinților de tip Mega White Blue Fusion

Ingredientul de bază al formulei exclusive Mega White Blue Fusion predestinate pentru albirea dinților îl constituie bicarbonatul de sodiu. El pătrunde adânc în spațiile interprismatice a smalțului ajungînd la canaliculele dentinale și oxidează moleculele care conferă dinților acea culoare indezirabilă:...
UniDentArt

UniDentArt: stomatologia calitativă ar trebui să fie progresivă

UniDentArt – este unicul centru stomatologic din Moldova, care a fost autorizat de compania americană Dentsply Sirona – acesta este un centru prin intermediul căruia este reprezentată stomatologia la cel mai înalt nivel, ocupă un loc de onoare printre cele...

Doina Fedorcea: în medicină nu există oameni întâmplători

Doina, cum credeți, alegerea domeniului în care activați a fost o predestinare? D.F.: Eu consider că în medicină nu sunt oameni întâmplători și dintotdeauna mi-am dorit să fiu primul medic din familia mea. După ce am avut anumite dubii totuși mi-am luat...

Nicolae Melnic: ca să convingi o persoană și să nu-ți fie frică e un...

Nicolae, la ce vârstă ați înțeles că doriți să deveniți stomatolog? În o famile în care mama este filolog, tata – inginer, bunelul – stomatolog, iar bunica este pediatru, copilul vrea să devină avocat. Totuși alegerea a fost de partea...
UnidentArt комплексная гигиена полости рта

Igiena profesională orală la UniDentArt

Dacă teatrul începe de la vestiar, atunci sănătatea orală începe cu o igienă corespunzătoare. O problemă importantă pentru fiecare dintre noi, este sănătatea şi va fi necesar să avem o abordare complexă, pe care ne-o poate oferi Centrul Stomatologic UniDentArt. Igiena...
UniDentArt детские стоматологи

Stomatologia pediatrică fără lacrimi și frică – la UniDentArt

  Printre cele mai importante sarcini ale părinților este şi cea de a-şi învăța copilul cum să se îngrijească cavitatea orală și să mențină dinții sănătoși la o vârstă fragedă.   În acest caz e imposibil să o faci fără consultarea medicului...

Dorin Istrati: Instruirea fără frontiere

În perioada 7 - 11 octombrie în capitala Irlandei, a avut loc cel de-al 60-lea Congres anual al filialei europene a Colegiului Internațional al Stomatologilor ICD (Colegiul Internațional al Stomatologilor). Despre participarea la congresul acestei organizații autoritare, a povestit...

Dorin Istrati

Directorul medical si fondatorul Centrului UniDentArt

Nicolai Melnic

Medic stomatolog

Lilian Calaraș

Medic stomatolog

Lidia Lupu-Oprea

Medic stomatolog

Nicolai Storojov

Medic stomatolog

Doina Fedorcea

Medic stomatolog

Natalia Muntean

Asistent superior

Olga Furtuna

Asistent

Maria Bodiu

Asistent

Veronica Ursachi

Asistent

bul. Ștefan cel Mare, 167/1, Chișinău

Luni-Vineri: 9.00-18.00

+373 22 50 80 80