Mary Cay: 15 ani de frumusețe și succes în Moldova
sâmbătă, iunie 22, 2024
spot_img

15 ani de frumusețe și succes în Moldova

Dragi prieteni, în anul 2005, Mary Kay® și-a deschis ușile în Chișinău și, de atunci, deja de 15 ani, dăruim femeilor din Moldova posibilități nelimitate pentru a se simți frumoase, pentru a-și descoperi talentele și a-și dezvolta propria afacere, pentru a atinge succesul și independența financiară.

În anul 2018, Mary Kay® a inaugurat un nou centru de producere și cercetare în SUA, cu o suprafață de 42 mii de metri pătrați. Acest centru asigură producerea globală a produselor pentru îngrijirea pielii, produselor pentru machiaj și parfumurilor.

Compania utilizează tehnologii de ultimă generație, pentru a asigura o îngrijire eficientă a pielii, face peste 500 de mii de testări anual, ca să asigură calitatea și securitatea produselor. Mary Kay® garantează 100% calitatea produselor. Cea mai importantă caracteristică a Mary Kay® este faptul că oferă produse clasa premium la prețuri medii. Compania ține să-și păstreze locul în categoria ”masstige”.

În anul 2018, compania Mary Kay® Moldova a fost recunoscută drept ”Marca comercială a anului 2018” și a primit marele premiu: Mercurul de aur.

Compania nu uită principiile importante și filozofia lăsate drept moștenire de fondatoarea Mary Kay Ash:

  • Spiritul de dăruire: Consultanții noștri de frumusețe care se bucură de succes împărtășesc cu drag secretele gestionării afacerii lor și își văd rezultatul muncii în reușitele și victoriile altor femei.
  • Echilibrul priorităților: credința, familia cariera;
  • Regula de aur: tratați oamenii așa cum ați vrea să fiți tratat;
  • Дайте мне почувствовать свою значимость.

Mary Kay® este o companie în care domnește armonia.
Compania Mary Kay Moldova lansează, în fiecare an, un produs din vânzarea căruia donează o parte din bani organizațiilor de caritate, care ajută femeile și copiii din întreaga lume.

Până în anul 2020, Mary Kay Moldova a donat peste 1 milion de lei pentru tratarea copiilor, achiziționarea echipamentelor medicale performante, reparația secțiilor de pediatrie, iar în prezent colaborează cu organizația CCF Moldova, care oferă susținere copiilor aflați în situații de dificultate.

De la izbucnirea pandemiei de COVID-19, Mary Kay® Inc. a donat, la nivel global, aproape 10 milioane de dolari pentru acordarea ajutorului financiar și oferirea produselor necesare celor aflați în dificultate în mai multe țări din întreaga lume.

Mary Kay își comercializează produsele exclusiv prin intermediul reprezentanților companiei: Consultanții Independenți de frumusețe.

Consultanții de frumusețe Mary Kay organizează masterclassuri, îi învață pe alții despre îngrijirea corectă a tenului, propun testarea produselor înainte de a le procurare. Datorită abordării personalizate, clienții se redescoperă, își creează o nouă imagine.

Prin comercializarea unor produse calitative, Consultanții de frumusețe și Directorii de vânzări Mary Kay® își pot permite să-și întrețină familiile, să achite pentru educația copiilor, să călătorească prin întreaga lume.

Mary Kay Moldova investește în continuare în instruirea Consultanților de frumusețe, pentru a-i ajuta să obțină succes și să-și gestioneze eficient afacerea.

Produsele Mary Kay® pot fi procurate doar prin intermediul Consultanților de frumusețe. Dacă încă nu aveți Consultantul dvs., sunați la 022-259-800 și reprezentații Beauty Center Mary Kay vă vor ajuta să îl găsiți !
De asemenea, puteți scrie mesaje pe pagina de Facebook.

Mary Kay Moldova
Mary Kay Moldova

Mary Kay Moldova


Сайт: Mary Kay
Contacte:
Telefon: 022 259 800
Adresa: Chiținau, str. А. Șciusev 62