Mary Kay: Cum poate fi prevenită apariția petelor pigmentare?
marți, aprilie 16, 2024
spot_img

Cum poate fi prevenită apariția petelor pigmentare?

Apariția petelor pigmentare pe față și corp creează disconfort. Oricine se poate confrunta cu această problemă. Cauzele pigmentării pieli pot fi diferite: de ordin genetic, vârsta, dezechilibru hormonal, expunerea la soare. Cu toate acestea, există modalități de prevenire a apariției acestei probleme.

Expunerea îndelungată la soare favorizează formarea radicalilor liberi, care provoacă îmbătrânirea prematură a pielii și apariția petelor pigmentare.

Cum se formează petele pigmentare?

În straturile superioare și profunde ale pielii se sintetizează melanina, un pigment care determină nuanța pielii. Un alt rol al acestuia este protejarea în fața acțiunii razelor UV și conferirea nuanței magice de bronz după băile de soare. Totuși, în unele cazuri, din cauza unor dezechilibre în organismul nostru, melanina este distribuită neuniform pe porțiunile pielii, iar în rezultat apar petele pigmentare. Acestea se pot deosebi prin dimensiune și nuanță: de la deschise până la maro închis.

Sfaturile noastre vă for ajuta pentru a preveni sau reduce apariția petelor pigmentare pe piele.

Sfatul 1. Întotdeauna atrageți atenția la componența produselor cosmetice. Aceasta trebuie să includă antioxidanți și să conțină filtre pentru protecție solară –cel puțin SPF 15.

Sfatul 2. Toate procedurile cosmetice și de îngrijire trebuie să înceapă cu etapa de curățare. Soluție purificatoare 4-în-1 TimeWise® Age Minimize 3D™ înlătură particulele de praf și impuritățile, asigură exfoliere delicată și lasă pielea netedă și catifelată.

Sfatul 3. După curățare, pielea este pregătită pentru aplicarea Serului pentru corectarea tonului pielii TimeWise®. În componența acestuia este inclus complexul patentat Perfectly BrightTM. Acesta conține extract de fasole albă, vitamina B3, extract de alge marine. Cum acționează fiecare ingredient din acest complex?

Extractul de fasole albă ajută la înnălbirea pielii și estompează petele pigmentare.
Vitamina B3 previne apariția petelor pigmentare pe piele.
Extractul algelor marine influențează asupra proteinelor din piele, care sunt responsabile de reducerea pigmentării.

De menționat este că serul este un produs suplimentar pentru îngrijire, care soluționează anumite probleme ale tenului.

Sfatul 4. Pielea a primit o doză de hidratare, protecție și nutriție. Acum poate fi aplicată crema pentru protecție solară Mary Kay®, care crește nivelul natural de apărare al pielii în fața razelor ultraviolete (UVA și UVB).

Dacă aveți pielea deschisă, predispusă spre pigmentare, și intenționați să vă expuneți la soare o perioadă mai lungă, atunci alegerea dvs. crema pentru protecție solară cu SPF 50, în componența căreia intră antioxidanți precum extract de acai și vitamin E.

Cei care au pielea mai închisă, pot folosi crema pentru protecție solară cu SPF 30, care are în componență ingrediente-cheie precum vitaminele A și E, precum și extract de ceai verde.

Sfatul 5. Etapa finală este aplicarea Cremei CC cu SPF 15. Acesta va asigura protecție delicată și invizibilă față de impurități, gaze de eșapament și influența negativă a razelor ultraviolete. De asemenea, va oferi hidratare suplimentară și strălucire naturală, va masca petele pigmentare apărute și roșeața.

Sfatul 6. Petele pigmentare apar din cauza acțiunii directe a razelor solare, de aceea încercați să limitați expunerea la soare între orele 10:00 și 16:00.

Produsele Mary Kay® pot fi procurate doar prin intermediul Consultanților de frumusețe. Dacă încă nu aveți Consultantul dvs., sunați la 022-259-800 și reprezentații Beauty Center Mary Kay vă vor ajuta să îl găsiți !
De asemenea, puteți scrie mesaje pe pagina de Facebook.

Mary Kay Moldova
Mary Kay Moldova

Mary Kay Moldova


Сайт: Mary Kay
Contacte:
Telefon: 022 259 800
Adresa: Chiținau, str. А. Șciusev 62