TOP CLINICS: PaulescuMed – un zâmbet frumos – e simplu de tot!

PaulescuMedUn zâmbet perfect este cea mai bună carte de vizită a fiecărui dintre noi, deoarece starea dinților este un indicator al stării de sănătate și un indicator al satutului proprietarului lor, motiv pentru care îngrijirile dentare și tratamentul acestora ar trebui să fie încredinţate doar profesioniștilor.
Clinica dentară PaulescuMed a fost deschisă în 2011 de către medicul stomatolog Andrei Paulescu și, într-o perioadă scurtă, a reușit să se înscrie printre liderii de pe piața serviciilor stomatologice din țara noastră. Și nu e întîmplător, pentru că aici există totul de ce este necesar pentru tratarea cu succes a celor mai complexe boli dentare: echipamente moderne, materiale de ultimă generație de la cei mai buni producători din lume și, cel mai important, experiența și cunoștințele aprofundate ale specialiștilor.
Anual aici vin aici mulți pacienți pentru a cere ajutor, cărora li se garantează un tratament fără durere a procedurilor și siguranța completă în timpul tratamentului.

Specialiștii clinicii

Андрей Николаевич Паулеску
Andrei Paulescu,
medic-șef

PaulescuMed este o clinică familială, în care lucrează o dinastie de medici stomatologi: tatăl – Andrei Paulescu, fiul – Andrian și fiica – Natalia.

Medicii își desăvârşesc constant abilitățile.

Ei participă în mod regulat la diverse seminare și cursuri de master, atât în țara noastră, cât și peste hotarele ei.

Medic-șef al clinicii este chirurgul stomatologic Andrei Paulescu.

Андриан Паулеску
Andrian Paulescu
medic stomatolog

A lucrat peste 30 de ani în Departamentul de Stomatologie al Spitalului Universitar “Nicolai Testemițanu”.

El a salvat zeci de mii de pacienți de durere și chin și a transmis experiența sa mai multor generații de medici tineri.

Fiul său – Andrian deja a reușit să se familiarizeze cu cele mai noi realizări mondiale în stomatologie.

A făcut stagii în Japonia, Germania, Rusia, România și alte țări.

Наталья Паулеску
Natalia Paulescu
medic stomatolog

Natalia este rezidentă a Departamentului de Ortopedie Dentară. E o doctoriţă tânără și talentată.

În practica sa folosește metodele avansate de tratament, care asigură un rezultat bun și, ce e mai important, de o lungă durată.
Abilitățile sale medicale le perfecționează sub supravegherea tatălui său.

El este nu numai cel mai sever critic, ci și cel care o familiarizează cu secretele măiestriei.

Clinica PaulescuMed oferă următoarele servicii:

  • Stomatologie terapeutică;
  • Tratamentul chirurgical;
  • Proteze dentare;
  • Tratamentul parodontic.

Metodele de tratament practicate în clinică

PaulescuMedStomatologia terapeutică include prevenirea și tratarea cariilor, precum și tratamentul canalelor radiculare, leziunilor și stomatitei, eliminarea cepurilor și a leziunilor dinților.

Medicii clinicii aplică în mod activ metode de stomatologie estetică (tratamentul cariilor) și restaurare artistică a dinţilor, care presupune restaurarea dinţilor folosind materiale speciale, pentru a le reda forma și culoarea originală, ținând cont de caracteristicile smalțului natural.

Rezultatul ideal este atunci, când dinții restabiliți arată complet natural și nu se deosebesc de dinții sănătoși.

În clinica PaulescuMed se folosesc materialele mărcii japoneze Kuraray, care se remarcă printr-o calitate înaltă și o durată de viață îndelungată. Este important să rețineți, că restaurarea este una dintre cele mai rapide, mai ușoare (pentru pacient) și modalități de a restabili dinții deteriorați sau distruși. Un stomatolog, care lucrează în această tehnică, trebuie să aibă darul, talentul, măiestria unui artist și să fie un profesionist ăn domeniu, deoarece trebuie să țină cont nu numai de aspectul dintelui, dar și de funcționalitatea acestuia.

клиника PaulescuMedUnul dintre cele mai importante domenii ale stomatologiei terapeutice este endodontia (tratamentul canalului radicular), deoarece un canal tratat și sigilat incorect îi poate crea pacientul complicații grave chiar și în afara dintelui – în structurile osoase ale maxilarelor.

De aceea, PaulescuMed acordă o atenție deosebită acestei etape de tratament, care este controlată în mod necesar de radiografi (înainte și după umplerea canalelor) și se folosesc doar tehnologii avansate și cele mai noi materiale, ceea ce garantează o calitatea bună a rezultatului final.

Dacă vorbim despre tratamentul chirurgical în PaulescuMed, atunci aici sunt extraşi dinţii de orice complexitate, se introduc implanturi, cistectomie (eliminarea chisturilor și granuloamelor dinților când este imposibil să scapi de ele prin metode terapeutice), tratamentul periostitei la etapele inițiale ale osteomielitei.

TEHNOLOGII ȘI MATERIALE AVANSATE – GARANȚIA UNUI REZULTAT DE TRATAMENT EXCELENT.

Protezare dentară

Протезирование зубовProtetica dentară modernă permite de a restabili integritatea dentării pierdute anterior sau o parte a acesteia, precum și de a crea un dinte sau grupuri de dinți. Ea presupune: microprotezare precum și protetice amovibile și neamovibile.

În prezent, direcția esteticii a câștigat în stomatologia ortopedică o dezvoltare rapidă, când, cu ajutorul coroanelor sau furnirilor, pacientul poate să-şi schimbe culoarea și forma dinților, să-și ascundă imperfecțiunile și defectele, să schimbe dimensiunea și poziția dintelui și nu doar să restabilească funcția de mestecat.

Ce reprezintă furnirurile

E vorba de plăci subțiri (din ceramică sau alte materiale), care, după tratamentul special al dinților, sunt atașate pe partea lor din față. Cu ajutorul acestora e posibil să camuflaţi defectele mușcăturii, e ușor de rezolvat problemele formei dinților, culoarea lor și petele pe smalț. Tehnologia modernă permite furnirurilor să emită cu exactitate atât culoarea naturală a smalțului, cât și transparența acestuia.

Drept urmare, dinții restabiliți arată complet natural și nu diferă de vecinii lor. Principalul avantaj al furnirilor este estetica ridicată și durabilitatea lor, deoarece chiar și după mult timp nu își schimbă aspectul inițial, datorită căreia metoda de restaurare a dinților a devenit una dintre cele mai populare printre pacienţi, ceea ce vă permite să obțineți un zâmbet perfect.

Ceramică fără metal

ВинирыUn alt tip modern de proteze dentare este ceramica nemetalică. Coroanele ceramice se caracterizează prin estetică ridicată, ușurință, durabilitate, non-toxicitate și compatibilitate perfectă cu organismul.

Este important de reținut, că protezele nemetalice nu provoacă niciodată reacții alergice și nu afectează negativ gingiile.

Avantajele lor incontestabile includ o rezistență ridicată la decolorare și uzură; realizarea efectului țesutului natural al dinților în timpul protezelor; lipsa de colorare a marjinii gingivale la granița cu coroana; potrivirea perfectă a marginii coroanei cu gingia, ceea ce împiedică apariția cariilor și reduce posibilitatea altor complicații. Clinica PaulescuMed folosește ceramică nemetalică E-MAX – o iinovaţie de înaltă tehnologie a companiei germane Ivoclar-Vivadent, lider în domeniul materialelor dentare.

Coroanele de zirconiu

Coroanele de zirconiu au fost și rămân cele cele mai populare şi preferate proteze din întreaga lume, deoarece, așa cum a demonstrat practica, dioxidul de zirconiu este unul dintre cele mai bune materiale moderne pentru protetica dentară. Astfel de coroane sunt o alegere ideală pentru persoanele care suferă de reacții alergice la diverse metale.

Este important de reținut, că aceste proteze sunt deosebit de durabile și au un aspect excelent, astfel încât pot fi folosite pentru a înlocui orice dinte pierdut sau mai mulți dinți (sub formă de structuri de punte). În plus, grosimea cadrului din oxid de zirconiu este de doar 0,4 mm și permite chiar realizarea protezelor pe dinții „vii”.

Spre deosebire de metal, acest material nu se deformează și nu își schimbă culoarea în timp, ceea ce determină durabilitatea coroanelor de zirconiu. Nu uitați că o gură, în care lipsește cel puțin un dinte nu poate fi considerată sănătoasă!

Tratamentul parodontic

парадонтитPeriodontica este o știință care studiază bolile parodontale (gingivită, parodontită, boală parodontală), complexul de țesuturi, care înconjoară un dinte (gingie, ligament circular, țesut osos).

Sângerarea gingiilor, mirosul neplăcut din cavitatea bucală, dezgolirea dinților lîngă gingii – toate acestea sunt motiv pentru a contacta imediat un dentist.

PaulescuMed folosește atât metode terapeutice (aplicații, injecții) cât și metode chirurgicale pentru tratarea bolilor parodontale. Pentru fiecare pacient este elaborat un plan individual de tratament, ținând cont de starea imunitară a acestuia (şi sănătatea orală depinde de funcționarea sistemului imunitar), de starea de igienă orală și de dinți. Datorită unei abordări integrate, efectul tratamentului apare într-un timp scurt: după primele proceduri toți pacienții observă o îmbunătățire semnificativă a stării gingiilor.

PERSONALUL CLINICii PAULESCUMATĂ REGULAT PARTICIPĂ LA FORURILE DE FORMARE ȘI CERTIFICARE PENTRU A LUCRA CU MATERIALE ȘI TEHNICI NOI, DEACEA ÎN CLINICA DATĂ VI S-A OFERI TOT CE E MAI BUN!

Despre profilactică

стоматологияExamenele preventive periodice efectuate de medicul stomatolog (de două ori pe an), precum și periajul profesional util în timp și îndepărtarea tartrului vor ajuta la menținerea sănătății dinților și a gingiilor timp de mai mulți ani.

PaulescuMed introduce metode avansate pentru curățarea eficientă și nedureroasă a dinților de depozitele moi și dure. În plus, în această clinică puteți face și o procedură sigură de albire a dinților, care va permite să aveţi un zâmbet alb ca zăpadă, conservând în acelaş timp smalțul dinților.

Amatorii a tot ce e extravagant pot folosi serviciile de stomatologie decorativă și își pot decora dinții cu bijuterii speciale din aur, platină, pietre prețioase sau strasuri. Această intervenţie este complet nedureroasă, datorită acestor înfrumuseţări zâmbetul are un farmec deosebit. Şi toate aceste intervenţii estetice se fac într-un timp scurt.
Nu uitați, posibilitățile de stomatologie estetică modernă sunt cu adevărat uimitoare. Au trecut timputile în care lipsa de dinți era considerate ca ceva normal. Astăzi, o persoană de succes și sigură pe situaţie, ar trebui să zâmbească larg, deoarece orice defecte ale dentării pot fi corectate, folosind o tehnologie dentară ridicată!

Nu uitați, posibilitățile de stomatologie estetică modernă sunt cu adevărat uimitoare. Au trecut timputile în care lipsa de dinți era considerate ca ceva normal. Astăzi, o persoană de succes și sigură pe situaţie, ar trebui să zâmbească larg, deoarece orice defecte ale dentării pot fi corectate, folosind o tehnologie dentară ridicată!

Text: Maria Brailean