Brandul internațional de dispozitive medicale și estetice Alma Lasers International s-a lansat oficial în Moldova
sâmbătă, mai 27, 2023
spot_img

Brandul internațional de dispozitive medicale și estetice Alma Lasers International s-a lansat oficial în Moldova

Alma Lasers, liderul mondial în dezvoltarea și producția de tehnologii avansate pentru marketul chirurgical, medical și estetic, anunță lansarea brandului său internațional de dispozitive medicale și estetice în Moldova.

Alma Lasers International oferă tehnologii inovatoare de ultimă generație pentru industria medicală și estetică din toată lumea, cu un portofoliu complet de produse de înaltă calitate, cum ar fi dispozitivele laser, IPL, radiofrecvența și ultrasunetele.

„Suntem foarte entuziasmați să aducem Alma acum și pe piața medicală din Republica Moldova. Acest fapt reflectă angajamentul nostru de a furniza cele mai bune dispozitive pentru medicii și esteticienii din întreaga țară. Am așteptat foarte mult acest moment și credem că este un pas mare pentru industria medicală de la noi.”, a declarat medicul dermatolog estetician, Cristina Cotruța, ce operează cu dispozitivele Alma Lasers de mai bine de 4 ani în practica ei medicală.

Gama de dispozitive Alma Lasers este destinată atât medicilor, cât și profesioniștilor din domeniul esteticii, oferind soluții pentru o gamă largă de proceduri medicale și estetice. Portofoliul include dispozitive pentru întinerirea pielii, tratamentul melasmei, a cicatricilor și vergeturilor, înlăturarea tatuajelor, îndepărtarea părului nedorit, tratarea celulitei, remodelarea facială și corporală, dar și multe altele.

“Alma Lasers International se bucură să adauge în portofoliul său încă o țară – Republica Moldova, pe lângă cele peste 100 în care opereaza la moment. Suntem încântați să asigurăm tot suportul necesar pentru a contribui la dezvoltarea practicilor medicale și a posibilităților medicilor și esteticienilor din Moldova.” declară Hadas Gilinsky, Regional Sales Manager EMEA, Alma Lasers International.

Alma Lasers oferă, de asemenea, suport tehnic și instruire completă pentru toți partenerii săi, asigurându-se că aceștia sunt pregătiți să ofere cele mai bune și cele mai sigure soluții pentru pacienții lor.

Pentru mai multe informații despre gama de produse Alma Lasers International, vă invităm să vizitați site-ul web: www.almalasers.md

Alma Lasers Moldova

Alma Lasers Moldova


Web site-ul: ALMA LASERS
Contacte:
Телефоны: 069 015 111
Адрес: Chișinău, Moldova