BROW BAR & more: primul salon pentru corecția sprincenelor și a genelor
joi, mai 23, 2024
spot_img

BROW BAR & more: primul beauty salon pentru corecția sprincenelor și a genelor

Sprîncele îngrijite și frumoase redau feței  personalitate, expresie și unicalitate. Dar foarte rar ele au o formă ideală de la natură și atunci e bine să ne adresăm la specialiști.

BROW BAR & more

Concepția BROW BAR & more

BROW BAR & more și-a deschis ușile în anul 2015. Noi suntem primul salon de acest fel  în Moldova, care se specializează la efectuarea procedurilor privind corecția sprîncenelor și genelor. În această perioadă relativ scurtă salonul și-a conturat un cerc constant de clienți, care ne încredințează crearea unei imagini personale. Și faptul, că numărul lor crește în permanență vorbește elocvent despre faptul, că  ei înțeleg cît de mult influiențează forma și culoarea sprîncenelor în felul de a fi.

Interesul clienților pentru BROW BAR & more ține și de faptul, că aici  întrun timp scurt vă puteți crea nu doar sprîncene și gene frumoase, dar să vă petreceți plăcut și timpul la o ceașcă de cafea sau ceai, uitînd de griji, relaxîndu-vă în atmosfera predispusă la odihnă.

Serviciile prestate de către BROW BAR & more

Conceptul de bază al BROW BAR & more e de a efectua proceduri unicale în vederea corectării sprîncenelor și genelor.  În salon puteți face corecția și vopsirea sprîncenelor, generlor, epilația feței. Vi se propune și un program unical de restabilire  și îngrijire – Creștem sprîcenele împreună.

Salonul nostru prestează servicii de make-up, efectuate de  către specialiști foarte buni. Ei sunt la curent cu toate noutățile din această sferă și posedă diverse tehnici de machiaj – de la cea de toate zilele pînă la cea pentru o nuntă sau un suare.

Plus la aceasta în BROW BAR puteți procura cosmetică necesară  pentru îngrijirea sprîncenelor de cea mai înaltă calitate.

Fața e frumoasă, dacă sprîncenele și genele sunt îngrijite

Gene luxoase

Genele dese și sănătoase  contribuie la frumusețea fieței și ele ca și sprîcenele sau, poate, chiar mai mult, au nevoie de îngrijire, iar uneori și de tratament. După diverse proceduri de vopsire, lungire firicelele de păr se subțiază, se fac fragile.

Pentru restabilirea frumuseței naturale mullte persoane recurg la laminarea genelor, dar numai în BROW BAR & more vi se va face  această procedură respectînd toți parametrii calitativi – Yumi lashes.

Această procedură nu numai crează senzația unei priviri deschise, dar și o grosime și densitate a genelor, concomitent asigurîndu-le tratament, restabilire și nutriție. Efectul procedurii durează pînă la 3 luni și pe tot parcursul acestei perioade  sunteți scutiți de grija  genelor, puteți chiar să mergeți la bazin sau la mare.

BROW BAR

Specialiștii de la BROW BAR & more

Corecția sprîncenelor e o manipulare de mare importanță în transfigurarea feței.  Ea are menirea să-i dezvăluie frumusețea și poate fi încredințată doar unor profesioniști.

În echipa BROW BAR & more  sunt cei mai buni în Moldova specialiști din domeniu. Ei vă vor crea o altă imagine, dezvăluindu-vă cele mai avantajoase trăsături ale feței Dvs. Plus la aceasta ei vă vor învăța cum să îngrijiți de sinestătător de sprîncene, cum să le mențineți  forma.

Specialiștii de la BROW BAR & more  nu sunt doar  ași în  profesia lor, dar, în primul rînd, reprezintă o echipă de părtași, care în permanență se ajută și se susțin reciproc.

Tot ce facem noi se vede pe față – modelăm sprîncenele și genele, facem make-ap. Ne străduim să fim cei mai buni. Specialiștii noștri în permanență își perfecționează măiestria.

Cea mai bună producție

Toți componenții cu care lucrează specialiștii noștri sunt de calitate superioară. Pentru vopsirea sprîncenelor și genelor noi folosim vopceaua austriacă RefectoCil, care are calificativul  numărul unu pe acest segment.

BROW BAR & more este distribuitorul principal al brendului american BDB (Billion Dollar Brows) și  în activitatea sa  se folosește anume de el. În studioul nostru puteți procura diverse produse de cosmetică, care vă va ajuta să arătați impecabil.

Коррекция бровей

Epilarea cu ajutorul aței

Această procedură ne permite să ne izbăvim de părul nedorit de pe față în cîteva minute. Procedura dată nu lasă o urmă – de pele excitată sau roșeață. Îndată de ce ați efectuato puteți ieși liber în societate.

 Modelarea unor sprîncene ideale

Înainte de a purcede la procesul de modelare a sprîncenelor e necesar să ținem cont de toate particularitățile  persoanei și să alegem acea formă și culoare a spriâîncenelor care o avantajează, că moda se schimbă, iar individualitatea trebuie păstrată.

Sprîncenele au o importanță  mare în formarea geometriei feței. Crearea unor sprîncene ideale la BROW BAR & more se face în cîteva etape.

Prima etapă

Pentru ca sprîncenele să crească corect e necesar să li se facă o corecție, modelîndu-le forma. Aici e important de ținut cont de  ovalul feței, amplasarea ochilor. După ce a fost modelată forma, dacă e necesar, sprîncenele se vopsesc.

Pentru vopsirea sprîncenelor și genelor noi folosin vopseaua austriacă RefectoCil, care are calificativul  numărul unu pe acest segment  și e de o calitate înaltă. Specialiștii de la BROW BAR & more vă vor consulta ca să știți ce să faceți, pentru ca să vă crească sprîncene ideale.

Etapa a doua

Forma corectă a sprîncenelor și un make-up bun vă poate schimba mult înfățișarea, creînd un chip de neuitat. La modelarea sprîncenilor folosim brendul american BDB (Billion Dollar Brows), doar BROW BAR & more este distribuitorul excluziv al acestei producții.

Etapa a treia

La BROW BAR & more  poți profita de programa Creștem sprîncenele împreună, care e calculată pentru 8 săptămâni și presupune vizitarea  zilnică a specialistului, care urmărește corectitudinea creșterii sprîncenelor și păstrarea formei lor inițiale.

Etapa a patra

Vopsirea sprîncenelor e o procedură foarte dificilă, dar specialiștii noștri o cunosc de minune. Doar un meșter versat poate alege corect culoarea, care va fi în armonie cu întregul chip și va fi foarte naturală.

Sprîncenele au un rol important în formarea corectă a geometriei feței

окрашивание бровей

Grație corecției sprîncenelor vizual  poate fi schimbată înfățișarea: de  îngustat sau lîrgit ovalul feței, de deschis mai larg ochii, de accentuat pomeții, de adăugat sau de îngustat fălcile, de micșorat nasul.

BROW BAR more
BROW BAR more

BROW BAR & more


Сайт: BROW BAR
Контакты:
Телефон: 078 50 00 50
Адрес: ул. В. Александри, 20, г. Кишинев