Beurer: de ce e important să-ți cunoști greutatea?

Controlul periodic și veridic al greutății corpului este un proces util și semnificativ. Ați cunoaște greutatea masei corporale înseamnă a fi întotdeauna la curent cu ceea ce se întâmplă cu organismul tău, deoarece scăderea sau creșterea rapidă în greutate poate constitui indicele unui simptom al unei maladii destul de grave.

În afară de aceasta avem posibilitatea de a avea grijă de silueta noastră, ceea ce este destul de important în perioada de vară, atunci când începe sezonul vacanțelor. Din această cauză ar trebui să alegeți un cântar calitativ, care cu exactitate vă arată greutatea corpului și care vă va indica сâte kilograme aveți în plus sau de câte mai aveți nevoie pentru a avea greutatea dvs. ideală.

Диагностические весы BF 180 от BeurerCântarul diagnostic BF 180 fabricat de compania Beurer nu numai vă va indica greutatea corpului dvs., dar și cantitatea de grăsimi și apă din organism, procentul de țesut muscular, masa osoasă și caloriile. Cântarul este capabil să calculeze IMC (indicele masei corporale) și este rezistent la o greutate de circa 180 de kg.

Cântarul BF 180 este înzestrat cu LED afișaj și cu 10 spații de memorare pentru 10 utilizatori.
În așa fel acest cântar poate fi numit cu certitudine universal și respectiv înzestrat cu cele mai importante funcții.

Aveți grijă de sănătatea și greutatea dumneavoastră împreună cu Beurer!