Complexul de odihnă ”La Popas” – locația perfectă pentru evenimente sportive

Complexul de odihnă La Popas este situată la circa 50 km de Chișinău pe malul stâng al râului Nistru între satele Cocieri și Molovata Nouă r-nul Dubăsari.

Având în vedere că turismul sportiv ia amploare în Republica Moldova și nimic nu glorifică mai mult o echipă decât victoriile sale, complexul de odihnă ”La Popas” este destinația perfectă pentru cei al căror stil de viață și filosofia personală sunt dedicate sportului.

La Popas este gazda mai multor turnee și evenimente sportive pe tot parcursul anului. Condițiile bazei facilitează organizarea cu succes a cantonamentelor, iar asta motivează participanții să revină cu drag de fiecare dată. Amplasat într-un cadru natural deosebit, pe malul stâng al Nistrului, complexul permite practicarea oricărui tip de sport, de la cele mai extreme, cum ar fi săritul cu parapanta sau kayaking, la cele mai cunoscute, cum ar fi fotbal sau baschet.

Spațiul de cazare pentru echipe mari, terenul sportiv echipat pentru practicarea fotbalului, baschetului, tenisului sau voleiului, sala de gimnastică, sala de forță sau piscina, sunt doar câteva din dotările complexului care fac activitățile sportive și organizarea competițiilor să fie ușor accesibile pentru echipele naționale.

Sportul nu este însă unica opțiune pentru vizitatorii La Popas.

Fie că sunteți în călătorie de afaceri, în vacanță sau doar în trecere, La Popas permite să combinați cu ușurință odihna activă cu petrecerea seminarelor, întrunirilor în cele două săli de conferințe sau pur și simplu să vă bucurați de liniștea și priveliștile relaxante.

Facebook: La Popas
Site: lapopas.md
Telefon: 0691 13 889 | 0794 78 753
E-mail: [email protected]