Eu am cu ce să mă mândresc: istoria succesului meu

Dacă crezi în tine, împărtășește această credință cu alții.

Eu conduc primul meu business deja de 20 de ani. Și la un moment dat, a încetat să-mi mai ofere satisfacție, am început să mă simt limitată. Acest sentiment bântuie multe femei, atunci când își pierd credința în munca depusă, și sufletul lor este lipsit de dragoste și încredere în sine.

Marcela Iacoveț, beauty expert

Am făcut cunoștință cu compania Mary Kay® la un master-class, unde am încercat produsele și am fost plăcut surprinsă de rezultat.

Pot spune cu încredere, că dorința de a mă redescoperi, m-a ajutat să iau decizia de a începe un business-parteneriat cu o companie, care astăzi zilnic mă motivează să merg mai departe, către marile mele scopuri și vise, mi-a dat dragoste și credința de sine.

Vreau să transmit aceste sentimente fetelor, care se află la începutul căii lor de dezvoltare și creștere în această companie. Vreau să le transmit un mesaj important: „Dacă aveți credință în voi înșivă, împărtășiți această credință cu ceilalți”.

După ce mi-am schimbat viziunea asupra multor lucruri, m-am îndrăgostit cu adevărat de viață. Am devenit cea mai bună versiune a mea. Am început de la un simplu Consultant de frumusețe, am muncit din greu și astăzi sunt Manager de vânzări, cu o echipă puternică de fete, pe care le unesc o singură pasiune.

Mary Kay a fost ca o gură de aer proaspăt în rutina mea zilnică.

Sunt mamă a doi copii minunați și sunt în concediul de maternitate.

Mariana Dogaru, beauty expert

Întâlnirea mea cu compania Mary Kay® a început cu o invitație la master-class, unde pentru prima data, produsele mi-au depășit toate așteptările. După două master-classuri, am decis să iau Setul fermecat TimeWise® Age Minimize 3D®, loțiunea tonică hidratantă regeneratoare TimeWise®, masca cu efect de omogenizare a tenului TimeWise® și un fond de ten. În aceeași zi, sora mea a venit să mă viziteze, și din glumă, am decis să prezint un master-class. I-a plăcut foarte mult produsele și a hotărât să le cumpere. În acel moment m-am gândit: „De ce să nu devin un Consultant de frumusețe și să fac master-classuri?” După câteva zile mai târziu am, semnat un acord cu compania. Mary Kay® a fost ca o gură de aer proaspăt în rutina mea zilnică.

Cea mai importantă motivație pentru mine – este familia mea. Copiii mei deja înțeleg, că mama lucrează și susține un master-class. În al doilea rând, sunt atrasă de oportunitatea de a schimba viețile femeilor, de a le oferi încredere în sine, în frumusețea lor. În al treilea rând, sunt inspirată de recunoștința și admirația zilnică a clienților, în urma utilizării produselor. Și, desigur, cadouri din partea companiei.

A inspirarea femeile – este o muncă grea: este important să nu le dezamăgiți visele și așteptările lor, să le ajutați să devină mai încrezute și mai puternice. Sunt mândră de succesul obținut în această companie, într-un timp atât de scurt. Am scopuri și vise mari. Sunt sigură că le voi realiza! Sunt fericită că Mary Kay® face parte din viața mea și a devenit o parte din mine.

Vreau să aduc lumii pozitivism și frumusețe.

Am doi feciori mari, un nepoțel și o nepoțică, care sunt cei adorabili. Lucrul meu principal este legat de documente și rapoarte. Dar am dorit să fiu nu doar o bună angajată, ci și o Femeie frumoasă.

Vera Gorbeeva, beauty expert

Într-o zi, s-a finisat rimelul meu preferat de la Mary Kay® Ultimate Mascara. În căutarea rimelului, am venit la oficiul Companiei, unde am întâlnit viitorul meu mentor și Director de vânzări, Viorica Marcu. Ea mi-a explicat că pot să cumpăr nu doar rimel, dar pot să devin Consultant Independent de frumusețe, și să cumpăr nu numai produse cosmetice la un preț atractiv, ci și să câștig venituri suplimentare. Am luat imediat decizia de a deveni Consultant Independent de frumusețe.

Vreau ca copiii mei să se mândrească de mine în fiecare zi. Vreau să aduc în lume pozitivism și frumusețe, să schimb spre bine viața mea și a celorlalți oameni, și să împărtășesc cunoștințele pe care le-am primit în cadrul companiei.

Datorită companiei și produselor sale, s-a împlinit cel mai mare vis – întâlnirea și comunicarea cu oameni uimitori, pozitivi, recunoașterea pe scena Seminarului, vizitarea restaurantelor, călătoriile. Astăzi visez să câștig bani.