Explicații simple pentru lucruri complicate: Radicalii liberi VS antioxidanții
sâmbătă, iunie 22, 2024
spot_img

Explicații simple pentru lucruri complicate: Radicalii liberi VS antioxidanții

Să încercăm să lămurim lucrurile despre radicalii liberi și antioxidanți. Care e inamicul și care e prietenul? Care sunt motivele războiului lor etern?

Ce sunt radicalii liberi?

Radicalii liberi
sunt molecule de oxigen, care, în urma unei reacții chimice și-au pierdut un electron. Din această cauză, ei intră în reacții de oxidare cu alte celule, pe care le deteriorează. Acțiunea lor negativă provoacă îmbătrânirea pielii, pierderea elasticității și a strălucirii naturale.
Radicalii liberi se formează atât sub influența unor procese interne în organism, cât și a factorilor externi. Potrivit celor mai recente studii, în 80% din cazurile de apariție a radicalilor liberi în piele de vină este poluarea mediului, fumatul și stresul.

Cum funcționează antioxidanții?

Antioxidanții
sunt o categorie de compuși chimici care luptă radicalii liberi. Ei previn deteriorarea moleculelor de colagen și distrugerea celulelor. Antioxidanții sunt produși de organismul nostru, dar sub influența razelor solare, a fumatului, bolilor și odată cu înaintarea în vârstă ei se distrug. De aceea este importantă utilizarea unor produse pentru îngrijirea pielii care conțin antioxidanți și asigură protecție solară pentru a apăra pielea de acțiunea negativă a razelor ultraviolete.

Unde se găsesc?

mary kayFormula unică patentată Age Minimize 3D™ de la Mary Kay conține resveratrol incapsulat – un antioxidant din extract de iulișcă*. Este un antioxidant mai puternic decât vitaminele E și C.

mary kayVitamina B3 înnălbește eficient pielea, accelerează procesul de regenerare, conferă elasticitate, acționează ca un antioxidant.

mary kayPeptite anti-îmbătrânire mențin nivelul optim de colagen și elastină ** în piele, contribuie la întinerirea ei și o fac mai elastică.

Acest complex se conține în fiecare produs din sistemul de îngrijire a tenului ”Setul fermecat” TimeWise® Age Minimize 3D™.

mary kay

Modul de utilizare a ”Setului fermecat” TimeWise® 3D™»?

Produsele au fost create special pentru a se completa perfect reciproc.

Pasul 1:
Soluție purificatoare 4-în-1 Age Мinimize 3D™
Aplicați o cantitate mică de produs pe pielea umedă și masați cu mișcări circulare. Clătiți fața cu apă caldă.

Pasul 2:
Cremă de zi cu SPF 30 Age Мinimize 3D™/Cremă de noapte Age Мinimize 3D™
Aplicați crema conform liniile de masaj. Dimineața folosiți crema de zi, seara – pe cea de noapte.

mary kayPasul 3:
Crema de ochi Age Мinimize 3D™
Aplicați ușor crema cu degetul inelar peste osul orbital dimineața și seara. Vedeți în schema de mai jos.

Produsele Mary Kay® pot fi procurate doar prin intermediul Consultanților de frumusețe. Dacă încă nu aveți Consultantul dvs., sunați la 022-259-800 și reprezentații Beauty Center Mary Kay vă vor ajuta să îl găsiți !

De asemenea, puteți scrie mesaje pe pagina de Facebook.

*   Planta cu cea mai mare concentrație de resveratrol din lume.
** Datele se bazează pe rezultatele testării in-vitro a ingredientelor de bază.

Mary Kay Moldova
Mary Kay Moldova

Mary Kay Moldova


Сайт: Mary Kay
Contacte:
Telefon: 022 259 800
Adresa: Chiținau, str. А. Șciusev 62