Gala Generozității 2017

Vizualizari: 446

Gala Generozității

Gala Generozității 2017, un concert extraordinar susținut de soprana Valentina Nafornița la Chișinău.

Organizat de CCF/HHC Moldova și PRO TV Chișinău.

Data: 1 decembrie 2017 la Palatul Republicii
Ora: 17:00

Despre eveniment

Gala Generozității este un eveniment anual major care îmbină cultura și generozitatea umană.

Ediția din 2017 va aduce în față publicului o seară de spectacol de unde nu vor lipsi premierele, o seară în care îmbinarea muzicii clasice, pop și pop-rock se întâlnesc în spiritul generozității, pentru a schimba destinul celor peste 1500 copii care încă se mai află departe de părinți și familii, lipsiți de afecțiune în internate și case de copii.

O seară a dărniciei și culturii!

Gazda serii, frumoasa prezentatoare TV, Sorina Obreja, cea care ne-a relatat pe parcursul anilor istorii umane și povești de viață, vă așteaptă.

Despre bilete

Atenție: Numărul biletelor este limitat. Vă recomandăm să procurați biletele din timp, pentru a vă asigura prezența la eveniment.

Pentru cei care-și doresc să continue seara în spiritul generozității, partenerul principal al Galei, Fundația Felicia, invită la un after party show cu o cină selectă la Mezzo Italian restaurant și o licitație de experiențe și obiecte exclusiviste.

Prețul unui bilet pentru concert și after party la Mezzo Italian Restaurant este de 2600 lei

Reamintim că la ediția precedentă a fost Sold Out cu mult înainte de ziua evenimentului biletele pentru concert și after party.

Eveniment dedicat susținerii programelor CCF/HHC Moldova, prin care sunt asistați cei mai vulnerabili copii din Moldova.

Mai multe detalii: iticket.md