Mega Buster * cu vitaminele C + E

Procesul de pierdere a colagenului în medie cu 1% pe an, începe de la vârsta aproximativă de 25-27 ani.

Adițional, mai adăugați și efectele nocive ale radicalilor liberi, care slăbesc producerea de colagen și elastină în piele. Drept urmare, până la vârsta de 32-34 de ani, observăm primele semne ale îmbătrânirii pielii: ridurile mimice și pierderea elasticității pielii. Serul revigorant C + E TimeWise® este perfect pentru toate aceste provocări!

De ce serul este o parte esențială a îngrijirii pielii?

Serul este un produs care poate consolida semnificativ rutina dvs. de îngrijire a pielii. Textura ușoară îi permite să se absoarbă ușor, iar în acest fel, ingredientele active din componența lui acționează cu eficiență maximă asupra tenului. Îngrijirea efectuată cu regularitate, completată cu seruri, este primul pas spre soluționarea diferitor probleme individuale ale pielii.

Care este secretul serului revigorant C + E TimeWise®?

Vitaminele С+Е în formă pură protejează împotriva îmbătrânirii premature a pielii
Extractul de fructe Amla este o sursă naturală de vitamina C
Derivat de vitamina C îmbunătățește absorbția serului în acele porțiuni ale pielii în care vitamina C obișnuită pătrunde mai greu
extractul de fasole patentat de Mary Kay® contribuie la înlăturarea petelor pigmentare*, îmbunătățește aspectul pielii și îi uniformizează tonul*

Formula multifuncțională pentru fermitatea și luminozitatea pielii

Utilizarea cu regularitate oferă un rezultat mai vizibil conform tuturor indicatorilor.

Cum putem spori eficacitatea serului?

Sporiți eficacitatea serului cu un masaj eficient. Recomandăm serul împreună cu sistemul Skinvigorate Sonic® cu piesa pentru masaj. Masajul va ajuta la o absorbție cât mai profundă a produsului și va activa procesele pielii.

Care este ordinea aplicării?

Dimineața și seara, după curățarea și tonifierea pielii, aplicați o doză de Ser revigorant С+Е TimeWise®. Ulterior, aplicați orice alte seruri pe care le folosiți, iar, în cele din urmă, crema hidratantă preferată Mary Kay®.

Ambalaj ermetic

Serul revigorant С+Е TimeWise® este ambalat într-un flacon închis ermetic pentru a asigura eficiență maximă de la prima până la ultima picătură. Prin ferestruica transparentă a dozatorului poate fi văzută cantitatea de produs rămasă. Este recomandată păstrarea serului la temperatura camerei (între 15° și 30° C).

Prea multe s-au spus deja despre beneficiile vitaminelor asupra pielii, trecem la acțiuni!

Achiziționați serul revigorant C + E TimeWise® exclusiv de la Consultanții de frumusețe Mary Kay.

Dacă nu aveți un Consultant de frumusețe, atunci telefonați Centrul nostru de frumusețe: 022-259-800 – vă vom ajuta cu mare drag!

*Buster provine de la cuvântul englez „booster”, care înseamnă „produs cu efect amplificat”
**Rezultatele se bazează pe o cercetare clinică independentă de opt săptămâni, în cadrul căreia 39 de femei au folosit Serul revigorant С+E TimeWise® dimineața și seara.