Pediatrica: împreună creștem copii sănătoși!

PediatricaСu apariția în capitală a primei clinice Pediatrica, specializată exclusiv pe sănătatea copiilor, vizitele la medic au încetat să mai fie un motiv de capricii și amintiri neplăcutede.

Din ziua, cînd clinica și-a început activitatea, pe coridoarele ei zilnic trec zeci de părinți, ținându-și de mână odraslele. Deși maturii nu prea se grăbesc la medici, sperând, că totul va trea copilului ar trebui să fie o unanimitate: chiar de la primele simptome trebuie să se adreseze cât mai curând posibil la pediatru.

Personalul de la clinica Pediatrică încearcă să transforme vizita la clinica într-o adevărată aventură, pentru ca ea să creeze la micii pacienți o impresii plăcute.

„Winnie the Pooh” micii pacienți a și toți ceilalți

Pășind peste pragul instituției medicale, copilul, parcă, nimerește în filmul cu desene animate despre un ursuleț de pluș Winnie the pooh. De pe pereți îi privesc Bufnița înțeleaptă și Tigrul optimist, precum și struțul Roux.

Așteptând timpul vizitei la medic, copiii se odihnesc pe scaunele colorate și confortabile, iar cei neastâmpărați – se pot delecta într-un colț special amenajat plin cu jucării frumoase. E destul de luminos și colorat interiorul cabinetelor medicale, saloanelor, în care sunt cazați copiii ce au nevoie de supraveghere medicală. Culoarea de un verde plăcut, care predomină aici, vă ajută să vă relaxați și să vă debarasați de gânduri grele.
Cu certitudine, designerii au reușit să creeze așa-numitul confort, de care se zice –„ajută spațiul”.

E vorba nu doar de design interior, dar și de nivelul de confort, atitudinea prietenoasă a personalului, o serie de alți factori pozitivi , care influențează tratamentul. Totul este cum nu se poate mai bine și face ca frica picilor să se diminueze.

Sănătatea copiilor. Serviciile clinicii

клиникаÎn clinica dată sub îndrumarea medicului-șef Mihai Stratulat lucrează un colectiv de medici cu experiență. Consultațiile specialiștilor permite de a stabili un diagnostic de timpuriu și de a începe tratamentul. Părinții se pot adresa la Pediatrica, să se consulte în domeniile pediatriei, neurologiei, dermatologiei, ortopediei sau de a monitoriza un copil de către otorinolaringolog. În cabinetul de proceduri se poate efectua o ecografie (cu ULTRASUNETE), care vă va ajuta la timp să depistați maladiile organelor interne sau pentru a identifica anomalii în structura lor.

Clinica are propriul laborator, care lucrează non-stop, unde se pot face diverse analize urgente. În cazul în care copilul are nevoie de o serie de proceduri medicale, se apelează la staționarul de zi, aici concomitent se pot afla trei pacienți. Dacă diagnosticul e serios, e posibilă cazarea în una din cele patru camere pe noapte, cu servicii de staționar, unde copilului ăi vor asigura îngrijirea necesară.