Produsele organice de uz casnic KLAR

Practic fiecare om contemporan s-a obișnuit cu faptul ca să întrebuințeze în timpul curățeniei diferite produse de uz casnic fie:detergenți, produse de curățare sau dezinfectanți.

Органические бытовые средства KLARTotuși sunt puțini care s-au gândit la faptul că aceste produse pot provoca o înrăutățire semnificativă a stării noastre de bine și tulburări ce țin de sănătatea organismului nostru.

Purtătorii de bază cei mai periculoși ale produselor de uz casnic sunt:

1. Vesela. E vorba anume de acel caz când soluția de pa vasa clătită necalitativ nimerește în organism împreună cu produsele consumate.
2.
Hainele și alte lucruri, în deosebi cele sintetice. Substanțele chimice care nu au fost supuse procesului de clătire destul de calitativ contactează cu stratul cutanat și la răndul său pot provoca diferite reacții alergice și erupții. În organism ele pătrund prin intermediul inhalării particulelor mici care s-au stabilit pe suprafața hainei.
3.
Dereticarea. În timpul procesului de realizare a curățeniei, substanțele nocive nimeresc în organism sau prin stratul cutanat sau prin cale anaerobă.

În afară de variantele enumerate mai sus substanțele chimice sunt o parte a lumii noastre înconjurătoare. Aceasta se manifestă prin faptul că multe deșeuri și apă, produse de uz casnic utilizate de oameni nimeresc în sol. Anume din această cauză trebuie să avem grijă de noi, de casa noastră și de planeta noastră și să alegem anume acele produse care se supun biodescompunerii.

KLAR – este o marcă comercială care ne oferă produse de uz casnic în bază de plante.

În componența produselor date nu intră fosfatul, clorul , aditivii sintetici,SLS-ul și diferite substanțe dăunătoare. Anume din această cauză produsele KLAR sunt totalmente inofensive și pot fi utilizate chiar și pentru spălarea hainelor micuților noștri.

klarProdusele KLAR rapid și totalmente se supun procesului de descompunere în rezervoare și nu cauzează nici un pericol mediului înconjurător. Concentrații ecologici și organici ai produselor KLAR posedă o eficacitate destul de înaltă. La baza produselor  KLAR ― este extractul de săpun de nuci,care pe parcursul multor secole se folosea în calitate de detergent natural.Această nucă posedă următoarele plusuri esențiale ca:

1. În componența lui intră saponina –o soluție extrem de spumeantă.
2. Este 100 de % un produs natural și ecologic.
3. Lipsesc odorizanții și coloranții.Nu lasă nici o urmă de oarecare miros și în același timp are proprietatea de a păstra culoarea și calitatea hainelor,netezește fibrele și face țesătura mai moale.
4. Totalmente se descompune în mediul înconjurător și nu-l poluează.
5. Este hipoalergic.

În timpul producirii produsilor KLAR si utiliziază săpunul di nuci pur în mod intinționat cu scopul di a riduci proporția altor componinți.

Compania KLAR a obținut un nou nivel ce ține de domeniul creării produselor de uz casnic și anume este vorba despre o soluție specială care poartă denumirea de «Săpunul de nuci lichid» care nu conține substanțe chimice și nu provoacă nici o daună oamenilor și naturii!