Revoluție în îngrijirea pielii de la Mary Kay®

Pot oare produsele pentru îngrijirea pielii să dea timpul înapoi?

În prezent, oamenii de știință știu mult mai multe despre motivele apariției semnelor de îmbătrânire a pielii. Pentru a răspunde cererii tot mai mari de produse cu beneficii puternice, Mary Kay® a elaborat Clinical Solutions® – o linie dermatocosmetică pentru îngrijirea pielii. Dacă aveți o atitudine serioasă față de îngrijirea tenului, atunci noul produs, care conține retinol pur în concentrație mare, o să vă fie pe plac.

Mary Kay® folosește întotdeauna tehnologii de ultimă generație, se bazează pe expertiză internă și externă, confirmă eficiența produselor sale, pornind de la rezultatele cercetărilor clinice.

În prezent, femeile nu vor să se mulțumească doar cu o cremă bună, ci au nevoie de un rezultat vizibil, fără să fie nevoite să meargă la cosmetolog. Drept răspuns la astfel de solicitări ale clienților, Mary Kay® a elaborat noua linie dermatocosmetică pentru îngrijirea pielii Clinical Solutions®, aflată la intersecția dintre produse cosmetice și produse dermatologice. Aceasta include Serul cu retinol în concentrație de 0,5% și Lăptișorul regenerator calmant, care hidratează și calmează pielea.

De ce ingredientul de bază al noii linii este retinolul?

Majoritatea experților numește retinolul drept ”standardul de aur” în cosmetologie. Acest ingredient reprezintă un derivat al vitaminei A, conținut în mod natural în piele și care contribuie eficient la păstrarea tinereței pielii pentru un timp îndelugat și reduce semnele vizibile de îmbătrânire a tenului*:

  • riduri mai puțin vizibile
  • mărește elasticitatea pielii
  • uniformizarea tonului pielii

Acest ingredient este destul de activ, există restricții în privința utilizării noii linii dermatocosmetice?

Compania Mary Kay® a elaborat un protocol unic de retinizare cu o durată de 8 săptămâni, care va reduce la minimum potențialul disconfort ce poate apărea atunci când este utilizat retinol pur în concentrație de 0.5%. Acesta constă în utilizarea Serului Clinical Solutions® cu retinol pur 0.5% obligatoriu împreună cu aplicarea Lăptișorului regenerator calmant Clinical Solutions®. Frecvența utilizării crește treptat.

Este foarte important de menționat că retinolul trebuie aplicat doar seara.

Am pielea sensibilă. Cum pot începe protocolul de retinizare?

Persoanele cu piele sensibilă trebuie să facă un test înainte de a începe procesul de retinizare. Aplicați serul diluat cu lăptișor pe o porțiune mică de piele, vedeți dacă nu apar reacții și abia după aceasta puteți să începeți introducerea liniei Clinical Solutions® în rutina de îngrijire a pielii.

De la ce vârstă pot începe utilizarea liniei dermatocosmetice Clinical Solutions®?

Produsele pot fi folosite:
20+ Pentru prevenirea apariției primelor semne de îmbătrânire a pielii
30+ Pentru încetinirea apariției semnelor de îmbătrânire a pielii
40+ Pentru reducerea semnelor de îmbătrânire a pielii

Linia dermatocosmetică Clinical Solutions® poate fi procurată exclusiv de la Consultanții de frumusețe Mary Kay.

Vă așteptăm pe pagina noastră de Facebook: Mary Kay Moldova

* Rezultatele se bazează pe o cercetare clinică de 8 săptămâni, în cadrul căreia un expert independent a apreciat rezultatele utilizării Serului Retinol 0,5 Clinical Solutions® de către 22 de femei, peste o zi, timp de 2 săptămâni, apoi în fiecare seară timp de 3-8 săptămâni.