„Sunt femeie de afaceri” – clubul Femeilor de succes „Mary Kay”

„Și cel mai important, mi-am găsit calea vieții!”

Acum 21 de ani, am venit în Companie din plictiseală, după comunicare interesantă, după distracții, după produse de calitate pentru propria folosință la un preț avantajos și accesibil. Și rămân aici până astăzi datorită libertății financiare care îmi oferă Compania și acelor oameni care mă înconjoară, mă formează, mă perfecționează, mă educă și, prin urmare, contribuie la creșterea mea.

Alla Siminovscaia, director de vânzări

Se spune: „Fiți mereu alături de oameni mai puternici. Va fi greu, în schimb veți crește”.

Mary Kay a schimbat reflexia mea în oglindă. Acest lucru nu este lipsit de importanță pentru o femeie, deoarece, dacă este mulțumită de imaginea proprie, devine o mamă mai tandră și o soție mai iubitoare.

Mary Kay mi-a schimbat concepțiile și felul de gândire. Am învățat nu numai să ascult, ci și să aud oameni, am învățat să-i înțeleg și să-i accept așa cum sunt! Am învățat să iubesc oamenii.

Și cel mai important, mi-am găsit calea vieții! Am găsit sensul vieții, punându-mi întrebarea: „Pentru ce trăiesc? Care este ​​sensul vieții mele? Ce urmă voi lăsa pe pământ? Oare chiar să spăl rufele, să fac curățenie și să fiu o completare frumoasă a soțului meu la evenimentele sociale este tot ce mă așteaptă în viață?”

Cu Compania, am învățat să-mi realizez visele.

În căutarea unui rimel de calitate am ajuns la Mary Kay unde mi-am făcut cunoștință cu femei minunate și atrăgătoare. Iar Regula de aur „Tratează-i pe ceilalți așa cum ai vrea să fii tu tratat” – a trezit un viu ecou în sufletul meu.

Olga Drangoi, director de vânzări în devenire

Și acum mai mult de 13 ani sunt Expert Beauty! Și cu cât mai mult colaborez cu Compania, cu atât mai profund înțeleg avantajele acestei colaborări: produse de înaltă calitate la un preț accesibil, iar planul de afaceri este gândit până în cele mai mici detalii.

Pentru a avea succes trebuie doar să profiți de aceste oportunități!

Cred în ceea ce fac. Iar fețele fericite ale femeilor îmi dau aripi și încredere că pot face mai mult. Este foarte dificil să descrii aceste sentimente, ele trebuie să fie trăite.

Cu Compania Mary Kay am învățat să-mi realizez visele: călătorii de neuitat, recunoaștere. Alături de Mary Kay s-a împlinit visul meu cel mai mare și mult așteptat – participarea la Seminarul Național rus din Moscova!

Ocupația mea aduce zâmbete și frumusețe femeilor, iar odată cu ele crește și motivația mea.

Mi-a plăcut foarte mult rezultatul utilizării Sistemului de îngrijire a mâinilor Satin Hands® și în 2010 am decis să devin Consultant de frumusețe. Mai târziu, am început să ofer altor femei produsele Companiei.

Rodica Bordian, director de vânzări în devenire

Am fost impresionată de veniturile din vânzări. Al doilea pas a fost construirea echipei. Acest pas mi-a plăcut și mai mult.

Motivația mea esențială este Alena Moscaliuc, Directorul meu de vânzări. Este o personalitate puternică și profesionistă în domeniul său. E greu să nu te umpli de energia și motivația ei.

O altă sursă a motivației mele puternice este posibilitatea de a aduce frumusețe și zâmbete femeilor. Ca oricine, îmi place să mă simt utilă și cu o atitudine pozitivă.

Fiecare fată visează la o scenă … și am realizat acest vis, în primul rând, datorită companiei Mary Kay.

Primesc multe cadouri, inclusiv călătorii și posibilitatea de a participa la Seminarele la Moscova și în Chișinău. Dar cel mai important pentru mine este recunoașterea și construirea relațiilor cu alte persoane (Clienți, Consultanți de frumusețe, colegi).

Îmi doresc ca alături de soțul și fiicele mele să fiu mereu o soție și o mamă frumoasă, veselă, fericită.

În timpul orei de frumusețe, am făcut cunoștință cu stilul de viață Mary Kay. S-a dovedit să-mi fie foarte aproape: posibilitatea dezvoltării personale și financiare, formarea unui mediu care să-mi ofere, ca unei personalități, o creștere frumoasă.

Diana Ungurean, director de vânzări în devenire

Motivația mea zilnică este întărită de soțul și de fiicele mele. Vreau să fiu pentru ei o soție și o mamă frumoasă, veselă și fericită.

Am descoperit recent secretul succesului – de a petrece timpul în compania oamenilor potriviți. În cei 12 ani de cooperare cu Compania, am reușit să construiesc relații cu o echipă de Femei talentate și de succes, cu care lucrurile merg mult mai ușor și mai repede, iar problemele se transformă în provocări. D

atorită energiei acestor Femei, de parcă îmi cresc aripi și apare încrederea că pot face mai mult. Compania Mary Kay mă motivează continuu să fac mai mult, oferindu-mi premii cu diamante și cadouri uimitoare.

Сu ajutorul Companiei, mi-am realizat visul cel mai mare – m-am creat un mediu cu oameni potriviți. Sunt foarte sociabilă și cred că pot face lucruri minunate și utile împreună cu oamenii și pentru oameni.