marți, decembrie 6, 2022
spot_img

UN PRIM AJUTOR PENTRU O BUNĂ DISPOZIȚIE

Pe măsură ce se apropie vara, vrei să fii cea mai frumoasă, să încerci noi look-uri, să schimbi ceva la tine… Însă ritmul nostru de viață se aseamănă cu un „expres super rapid” – încercăm să le reușim pe toate fără întârziere. În plus, suntem expuși, în mod regulat, la razele ultraviolete, radicalii liberi și la alți iritanți, care provoacă semnele vizibile ale ochilor ”obosiți” – cearcăne, ochi umflați. Neplăcut, nu-i așa?

Pielea din jurul ochilor este cea mai subțire și delicată zonă, care este supusă unei tensiuni mai intense decât alte zone ale feței:

  • este de 3-4 ori mai subțire – aproximativ 0,5 mm;
  • nu are practic niciun țesut adipos subcutanat;
  • conține puține fibre de susținere a pielii (elastină, colagen);
  • are un număr mare de vase sangvine;
  • este cea mai activă zonă mimică, fiind supusă unei tensiuni constante (clipire frecventă de până la 24.000 de ori!).

O ecologie deficitară, lipsa unui somn de calitate, stresul și utilizarea constantă a gadgeturilor agravează situația, ducând la apariția ridurilor, a cearcănelor și a umflăturilor de sub ochi.

SCĂPĂM DE CEARCĂNELE DE SUB OCHI

La Mary Kay® am găsit o modalitate de a scăpa de cearcăne, astfel încât fiecare femeie să se simtă frumoasă și optimistă oriunde și oricând, fără ca nimic să îi strice buna dispoziție!

Crema împotriva pungilor de sub ochi ”Lifting instant” reduce vizibil, în doar 15 minute, cearcănele de sub ochi, netezește pielea și diminuează liniile fine și ridurile.

Acest produs conține ingrediente, care umplu ridurile și pliurile, au un efect de lifting mecanic instantaneu și absorb toxinele. Formula inovatoare a cremei folosește o combinație de silicat de sodiu, argilă, gumă și agenți de formare a peliculei. Conține, de asemenea, mică și un mineral cu proprietăți de reflectare a luminii, care ajută la matifierea zonei din jurul ochilor.

Crema împotriva pungilor de sub ochi ”Lifting instant” Mary Kay®

HIDRATAȚI PIELEA DIN JURUL OCHILOR

O hidratare insuficientă a pielii poate duce la apariția prematură de noi riduri și la adâncirea celor existente. În schimb, o piele hidratată are un aspect mai neted și semnificativ mai proaspăt. Acest lucru se poate realiza folosind Patch-urile hidrogel sub ochi Mary Kay®: ele nu numai netezesc pielea, dar îi dau și un aspect minunat de proaspăt. Doar 2-3 ședințe pe săptămână vor menține pielea într-o stare „plină de resurse”.

Patch-uri hidrogel sub ochi Mary Kay®

ASIGURAȚI HRANĂ ȘI HIDRATARE DE LUNGĂ DURATĂ

Crema pentru pielea din jurul ochilor este o parte importantă a rutinei zilnice de frumusețe. Este concepută special pentru această zonă, oferind o îngrijire delicată fără a supraîncărca pielea. Crema conține vitamine, minerale și ingrediente de îngrijire, care mențin pielea suplă și elastică, astfel încât ridurile vor fi mai puțin vizibile.

Cremă de ochi TimeWise® Age Minimize 3D™

CUM APLICĂM CREMA PE PIELEA DIN JURUL OCHILOR

Cremele de ochi trebuie aplicate cu degetul inelar, cu mișcări delicate de tapotare, strict de-a lungul osului orbital. Începeți din partea interioară a pleoapei superioare, mișcându-vă ușor spre partea exterioară, apoi treceți la pleoapa inferioară spre nas. Aveți grijă, deoarece pielea din jurul ochilor este foarte delicată.


Puteți achiziționa produse cosmetice Mary Kay® exclusiv de la Consultanții de frumusețe. Dacă nu aveți propriul Consultant de frumusețe Mary Kay®, ne puteți contacta la Serviciul de Suport și Informare la numărul 069 75 22 11, sau să ne scrieți pe pagina noastră de pe Facebook: @mkmoldova ori pe Instagram: @marykay.moldova

[indeed-social-media sm_list='fb,pt,goo,whatsapp,ok,viber,telegram' sm_template='ism_template_1' sm_list_align='horizontal' sm_display_counts='false' sm_display_full_name='false' ]

Mary Kay Moldova

Mary Kay Moldova


Сайт: Mary Kay
Contacte:
Telefon: 022 259 800
Adresa: Chiținau, str. А. Șciusev 62