ZO Skin Health: Secretele tineretii lui Obaji
miercuri, iulie 17, 2024
spot_img

ZO Skin Health: Secretele tineretii lui Obaji

zo skin health

În cei 35 de ani de cercetări științifice, omul de știință cu renume mondial, dermatologul Zane Obaji s-a convins, că cremele hidratante accelerează îmbătrânirea biologică, iar grăsimea pielei este unul dintre principalii ei inamici.

Zane Obaji are o abordare sceptică în ceea ce privește multe dintre realizările cosmetologiei, dar, în același timp, sistemul de sănătate al pielii, pe care l-a creat, este recunoscut drept una dintre principalele descoperiri ale secolului XXI.

În ZO Skin Health consideră, că pielea este un organ viu, iar fiecare celulă și strat al ei are propria funcție. Dacă se ţine cont de acest lucru de la bun început şi nu se concentrează asupra bolilor, ci profilaxiei lor, pielea este îngrijită în mod corespunzător ea va rămâne mereu tânără și sănătoasă.

Spre deosebire de alți dermatologi, Obaji consider egale sănătatea și tinereţea. Pielea sănătoasă trebuie să fie netedă, vînjoasă, hidratată, să aibă o culoare uniformă, să nu doară și să nu sufere de hipersensibilitate. Toate acestea sunt garantate dacă celulele funcționează correct

Cu toate acestea, potrivit Obaji, pielea poate fi considerată absolut sănătoasă doar de la naștere până la 8-9 ani. De la 10 la 25 de ani ea se schimbă și apoi începe procesul de îmbătrânire: celulele pielii „adorm”, devin inactive. Și sarcina principală este să fie trezite. Iar acest lucru trebuie făcut corect!

Dermatologul consideră stabilizarea ca unul dintre cele mai importante momente în procesul de vindecare a pielii. În sistemul de îngrijire a ei, specialistul acestui concept îi rezervează un rol principal și se opune oricărei proceduri de corecție. În timpul corectării, reglarea artificială se impune pe piele sub formă de „dopare” a substanțelor active. La rândul său, sarcina stabilizării este de a face pielea din nou capabilă să se refacă, să protejeze, să se hidrateze. De fapt, doar acest lucru permite nu numai să prevină îmbătrânirea, ci și să opună celor mai frecvente manifestări: pierderea elasticității, apariţia ridurilor și a petelor de vârstă.

Potrivit Obaji, pentru a realiza restabilirea completă a pielii, medicamentele trebuie să funcționeze în interiorul celulei. El le numește vitale. Principalele substanțe, care formează aproape toate produsele sale sunt retinolul, acidul retinoic și hidrochinona. Se știe că preparatele cu diverse forme de vitamina A sunt folosite de ceva timp. Dar Obaji a fost cel care a reușit să creeze o formulă unică pe baza lor. La o concentrație ridicată și, prin urmare, şi a efectului maxim, preparatele sale au un efect iritant minim și sunt potrivite pentru orice tip de piele – chiar și cele mai sensibile.

Artmed Estetic
Artmed Estetic

Artmed Estetic


Contacte:
Telefon: 069 890 800
Adresa: str. A. Șciusev, 63, Chișinău