Patch-urile hidrogel – o privire luminoasă cât ai clipi

Fiecare zi ne aduce noi provocări și vrem să le reușim pe toate. Dormim mai puțin, trecem prin situații stresante și trebuie să facem față poluării mediului. Toate acestea își lasă amprenta pe chipul nostru, ne pomenim cu riduri, ochi obosiți și cearcăne.
Patch-urile hidrogel Mary Kay® au fost create anume pentru a rezolva aceste probleme cât mai rapid și eficient.

Care este secretul lor, cum trebuie utilizate și pe ce rezultat să mizăm?

Mary Kay Гидрогелевые патчи

Ce sunt Patch-urile hidrogel?

Mary Kay Гидрогелевые патчиPatch-urile hidrogel Mary Kay® – sunt un fel de mini-măști roz perlate, inspirate din industria coreeană a frumuseții. Acestea sunt impregnate cu substanțe active, care hidratează și catifelează pielea, având și efect anti-inflamator.

Cum acționează?

Patch-urile Mary Kay® sunt impregnate în hidrogel, creat special pentru a a se absorbi foarte ușor. Această formulă este îmbogățită cu o mulțime de substanțe active, iar fiecare joacă un rol esențial. Datorită puterii de hidratare a glicerinei, Patch-urile hidrogel Mary Kay® hidratează pielea și ”blochează” umididatea. În rezultat, pungile de sub ochi și cearcănele devin mai puțin vizibile.

Mod de utilizare:

  1. Mary Kay Гидрогелевые патчиCu ajutorul spatulei, scoateți patch-urile impregnate cu substanțe active și puneți-le pe pielea curată, cu partea lată spre colțul exterior al ochiului.
  2. Lasați-le pentru 20 de minute.
  3. După ce le scoateți, masați ușor zona pe care au fost, ca soluția rămasă să se absoarbă complet.
  4. Puteți aplica patch-urile la orice oră, doar să aveți grijă să curățați pielea în prealabil. Este recomandată utilizarea de două ori pe săptămână, dar este permisă și de mai multe ori, dacă simțiți necesitatea.
  5. O cutie este suficientă pentru 15 săptămâni.

Sfaturi utile

  • Patch-urile hidrogel pot fi aplicate nu doar sub ochi, ci pe orice zonă a feței are nevoie de hidratare. Spre exemplu, pot fi folosite pentru zona pliurilor nazolabiale, frunte și chiar gât.
  • Pentru a reuși mai multe într-un timp scurt, aplicați patch-urile sub ochi înainte de a machia pleoapele cu fard. În acest fel, după ce le veți scoate, pielea va fi hidratată și curată.
  • Dacă doriți, puteți ține patch-urile în frigider. În acest fel, atunci când le veți aplica veți simți o senzație intensă de prospețime și tonifiere.
  • Pentru un aspect fresh și odihnit, după un zbor cu avionul, trebuie doar să aplicați patch-urile sub ochi cu 20 de minute înainte de aterizare.
  • Dacă mergeți la sală dimineața, puteți aplica patch-urile imediat după antrenament. Mini-măștile vor reduce inflamațiile și vor oferi energie.

Mary Kay Гидрогелевые патчи

Produsele Mary Kay® pot fi procurate doar prin intermediul Consultanților de frumusețe. Dacă încă nu aveți Consultantul dvs., sunați la 022-259-800 și reprezentații Beauty Center Mary Kay vă vor ajuta să îl găsiți!
De asemenea, puteți scrie mesaje pe pagina de Facebook.