14 februarie, Aquaterra The Ball of Love – cea mai romantică seară a acestei ierni!

Doamnelor și domnilor! Pe data de 14 Februarie, Aquaterra invită toată lumea la Palatul Republicii la primul eveniment important din acest an – Aquaterra Ball of Love.

 

Dacă sunteți parte a familiei Aquaterra sau doriți să deveniți membru, atunci pe 14 februarie la ora 19:00 vă invităm să petreceți împreună cu noi cea mai romantică seară a acestei ierni. Dacă sunteți îndrăgostiți, este recomandat pentru Dvs. Dacă doriți să găsiți dragostea, atunci și pentru Dvs este recomandat. Fiți printre cei care iubesc și apreciază dragostea și romantica.  În această seară toată lumea va spune „Da” unii altora. Singurătatea nu are nici o șansă!

Invitatul special al serii este Alexei Chumakov, interpretul care a cucerit inimile tuturor și a oferit multă dragoste miilor de fani din întreaga lume! El este profund, sincer, senzual, vocea lui poate topi gheața chiar într-o seară rece din februarie.

De Ziua Îndrăgostiților vor fi prezenți și: Constantin Moscovici, Natalia Gordienko, Brio Sonores, Karafizi & The Roof, Doredos.

O selecție bogată de gustări și băuturi rafinate vor completa seara cu delicii gastronomice.

Dress code: Black Tie
ALL INCLUSIVE SYSTEM

Veniți la Palatul Republicii și aflați cum ar trebui să fie serbată Ziua Îndrăgostiților.