Părerileile părinților: de ce aleg Star Kids. Mariana Milanova și fiica Eva

Mariana Milanova: de ce aleg această grădiniță

 

1. Am ales Star Kids, pentru că este un Centru unic, care combină creativitatea, sportul, precum și pregătirea pentru școală. Pot fi sigură de faptul, că educația preșcolară a fiicei mele se va baza pe: o dezvoltare armonioasă deplină și promovarea sănătății – o atmosferă confortabilă.

2. Îmi place că programele Star Kids Education & Sport vizează dezvoltarea abilităților teatrale, muzicale și artistice. Aici este o scenă şi o mare sală mare pentru spectatori! În plus, există o sală coregrafică cu oglinzi, iar fiica mea dorește să danseze atât de mult! Sper că va însuşi elementele de bază ale dansului și, chiar dacă nu va deveni balerină, va avea o ţinută frumoasă și încredere în sine.

3. Ceea ce îmi place deosebit de mult despre gradinița Star Kids este faptul, că are o sală de gimnastică specială și o cameră unică de joc construită din blocurie de sare de Himalaia, care consolidează imunitatea copiilor și ameliorează alergia. La urma urmei, pentru un organism în creștere, nimic nu este mai important decât sănătatea. În plus, sunt siguă, că lecţiile le la bazinul Clubului Aquaterra vor ajuta la formarea unei poziții corecte pentru fiică, vor întări sistemele musculare și respiratorii, vor spori starea de spirit și, în general, vor da mării emoții pozitive!

4. Fiica mea cere cu insistenţă să vină aici. Și nu numai pentru că la Star Kids sunt o mulțime de jucării ecologice necesare pentru o dezvoltare armonioasă și activități în aer liber. Programul Centrului, pe lângă pregătirea pentru școală, include cursuri în limba engleză. În plus, Centrul este dotat cu tehnologie modernă și are propria sa bibliotecă bogată cu literatură în mai multe limbi.

5. Aici se propun 4 mese pe zi perfect echilibrate în funcție de vârstă. Fiica mea, care este, de obicei, foarte pretențioasă în a bucătăriei, aici nu face capricii și mănâncă totul cu plăcere! Probabil, este dificil să demonstrezi indiferenţă, cînd ai o varietate de copturi delicioase, bucate decorate apetisant, dar, de asemenea, utile.

 

Important! „Pașaportul dvs. electronic” va exclude cel mai mic risc ca cineva din afară să mi-o ia pe fiică de la centru.

Eldorado Star Kids este un proiect comun al companiei Eldorado Terra și a rețelei cluburilor sportive Aquaterra. În Moldova acesta este primul Centru pentru Dezvoltarea Copilului, care include jocuri de noroc, de formare și de sport și zone de recreere. Educatorii fcrează condițiile pentru dezvoltarea copiilor într-o atmosferă de îngrijire și atenție.

Aici se pune baza viitorului – se cresc mici campioni, stele și copii doar fericiți și de succes!