Academia Sportului invită copiii la cea de-a doua ediție a Iarmarocului secțiilor sportive

Iarmarocul sectiilor sportive Academia sportului

Cum afli care activitate sportivă i se potrivește copilului? Trebuie să le încerci pe toate.

Academia Sportului invită copiii interesați de sport la cea de-a doua ediție
a Iarmarocului secțiilor sportive, care va avea loc sâmbătă, 14 septembrie, pe adresa bulevard Gagarin 14, în sala Academiei Sportului, între orele 12.00-14.00

Iarmarocul secțiilor sportive este organizat al doilea an consecutiv și în acest an prezintă cele mai preferate activități: fotbal, gimnastică, taekwondo, acrobatică, handbal, box, capoeira și dansuri.

Târgul secțiilor sportive este adresat părinților dar și copiilor, care vor să se dezvolte fizic, dar încă nu și-au format o părere clară față de un stil sportiv anumit.

În cadrul Iarmarocului vor fi organizate antrenamente de prezentare, unde copiii vor face cunoștință cu antrenorii, își vor testa abilitățile sportive, iar părinții vor afla detalii despre programul de antrenamente, aspecte organizaționale, vor primi recomandări privind procurarea formei sportive, sau a accesoriilor.

Totodată toți invitații vor participa la o tombolă, unde vor avea șansa să câștige certificate bănești la Academia Sportului, dar și la Fitness&Wellness Club Alexia.

Iarmarocul Secțiilor Sportive este organizat al doilea an consecutiv de către Academia Sportului Anatolii Pervanciuc.

Intrarea este (și întotdeauna va fi) gratuită.

Detalii pe Facebook sau la numerele de telefon: 068 900 085079 414 018