Implanturi ICX la MoldMedizin & MoldDent

Implanturile ICX germane de înaltă calitate sunt prezentate la expoziția MoldMedizin & MoldDent de la CIE Moldexpo.

Reprezentantul oficial al ICX-Templant și Damon-System în Moldova Serghei Suhan a menționat, că alegerea a fost făcută în favoarea produselor ICX, de înaltă calitate la prețuri accesibile. Pe piața implanturilor dentare ICX menține un loc esențial și se bucură de un mare favor în rândul specialiștilor.

Protegistul, dentist-implantolog Denis Prisacari a vorbit despre avantajele implanturilor ICX, care l-au surprins plăcut prin versatilitatea lor, forma simplificată și calitatea ridicată.

Profesorul asociat de la Catedra de chirurgie maxilo-facială și implantologie a Universităţíi de Medicinăde N. Testemițanu, Dmitrii Sîrbu a spus, că a descoperit recent calitatea înaltă și fiabilitatea implanturilor ICX.
Într-un timp destul de scurt, implanturile germane au devenit un atribut integral al tratării clienților, care pot avea încredere în sănătatea dinților lor.

Stomatolog, protezist, Maxim Constantinov a vorbit despre avantajele implanturilor ICX, cu care lucrează de peste 8 ani și s-a fost convins de mult timp de rezultatele lor de tratament stabil şi pe termen.

Dentistul pentru implanturi, protezistul Ion Scutelnic a spus că a lucrat cu diferite implanturi, iar după o lungă căutare, a decis să opteze pentru produsele producătorului german ICX.

Rezidentul anului 5 ani de la Catedra de chirurgie maxilo-facială și implantologie a Universităţíi de Medicinăde N. Testemițanu Stanislav Strîșca, a spus, că alegerea unui echipament pentru un tratament dentar eficient nu este ușoară, însă ICX este exact producătorul în care poți avea încredere deplină.

Experții moldoveni recomandă ICX-ul german de calitate.