Cel mai recunoscut brand internațional de dispozitive medicale ALMA LASERS se lansează oficial în Moldova. 17 martie 2023
joi, aprilie 18, 2024
spot_img

Cel mai recunoscut brand internațional de dispozitive medicale ALMA LASERS se lansează oficial în Moldova. 17 martie 2023

ALMA. For you. For life.

Într-o lume care se schimbă constant, un lucru rămâne constant: pacienții trebuie să știe că primesc cea mai bună îngrijire posibilă. Alma Lasers face această promisiune să devină realitate.

Alma Lasers este lider global la capitolul inovații în soluții medicale pe bază de laser, de lumină, radiofrecvență, plasmă și ultrasunete pentru serviciile estetice și chirurgicale. Practicienii sunt asigurați în efectuarea unor proceduri sigure și eficiente, oferind în același timp și pacienților oportunitatea de a beneficia de tehnologii și tratamente de ultimă generație, dovedite clinic.

De-a lungul celor 20 de ani de operare în industria medicală, produsele și tehnologiile ALMA au devenit mărci recunoscute la nivel global, fiind considerate standardul de aur în întreaga lume.

Cu o prezență globală puternică și o creștere continuă a distribuitorilor și reprezentanțelor de echipamente laser de top, ALMA este răspândită în peste 90 de țări și regiuni din întreaga lume.

Epilare definitivă, remodelare corporală și facială, leziuni vasculare, tratamentul cicatricilor și leziunilor pigmentare, tratamentul celulitei, blefaroplastia nechirurgicală, nuanță și textură, acnee, eliminarea tatuajelor, sunt doar cateva din tratamentele pe baza de tehnologii distincte pe bază de laser, lumină și ultrasunet, pe care le oferă inginerii Alma Lasers International.

Printre cele mai populare mărci de dispozitive medicale ale Alma, rezultatele cărora sunt recunoscute la nivel global de către medici și esteticieni, se regasesc: Alma Harmony XL PRO, Alma Hybrid, AccentPrime, DermaClear, Opus și cel mai vândut aparat – laserul de îndepărtare definitivă a părului – Alma Soprano Titanium.

Aflați mai multe pe www.almalasers.md

Dacă sunteți doctor sau estetician, vă puteți înscrie pentru acces exclusiv la evenimentul de lansare:

Tel: +373 69 015 111

E-mail: [email protected]

Alma Lasers Moldova
Alma Lasers Moldova

Alma Lasers Moldova


Web site-ul: ALMA LASERS
Contacte:
Телефоны: 069 015 111
Адрес: Chișinău, Moldova